Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Чому не можна пити морську воду

Часто діти запитують: «чи можна пити морську воду»? Батьки поспішають сказати, що ні, адже морська вода непридатна для пиття, бо містить великий відсоток розчинених солей та різноманітних мінеральних речовин. Багато хто навіть не знає, що буде, якщо напитися морської води, а варто задуматися, оскільки вона може нашкодити організму. Звична питна вода включає речовини, які за змістом (мінералів і солей) регламентуються відповідними стандартами, морська вода цим вимогам не відповідає. Важливо враховувати, що зіткнутися з наслідками після вживання такої рідини однозначно доведеться: вони можуть бути настільки непередбачуваними, що часом може дати збій.

Чому не можна пити морську воду?

Моряки точно знають, чому не можна напитися морською водою і постійно жартують на ці теми. Але прості люди також повинні мати знання про наслідки, щоб зберегти своє здоров'я. Потрібно розібратися, що буде, якщо пити морську воду: якщо випити таку рідину, можуть виникнути такі наслідки:

  • система травлення зазнає сильного навантаження;
  • виникають проблеми із нирками;
  • організм зневоднюється (це може призвести до смерті);
  • головний мозок набрякає.

І це далеко не всі проблеми, що можуть виникнути. Якщо розібратися, чому морська вода непридатна для пиття, можна застерегти інших. Ми можемо напиватися або приймати регулярно питну воду, але тільки не морську, адже вона непридатна для вживання, а головне наслідки після її пиття не забаряться. Спочатку солона вода всмоктується у ротовій порожнині, а потім проникає у стравохід. Рухаючись тонким кишечником, вона добирається в кров. У крові з'являються солі та інші елементи, а вона проходить через нирки. Таким чином солона вода завдає шкоди організму і часом непоправна.

У дитини не повинно виникати думок, пити морську воду можна чи ні, про це потрібно подбати. Слід обов'язково в ранньому віці пояснити причини заборони, адже навіть кілька ковтків достатньо запуску непотрібних процесів в організмі. Розчин солей здатний роз'їдати стінки шлунка, наслідком цього є біль та блювання.

Безперечно, випивати питну воду потрібно не менше літра на день для нормального функціонування організму. За допомогою спеціального фільтра можна зробити морську воду придатною для вживання, але тільки пристосування високої якості та особливої конструкції можуть перетворити солоне пиття на прісне.

Де купити фільтр в Україні за вигідною ціною?

На офіційному сайті інтернет-магазину AKVO можна замовити за доступною вартістю фільтри від найкращих виробників. Наш сайт пропонує величезний каталог різноманітних моделей. Щоб очистити воду до рівня, можна використовувати, наприклад, систему зворотного осмосу Platinum Wasser Ultra 8, яка має мінералізатор і PH-коректор. Для уточнення деталей замовнику передзвонює менеджер. Доставка здійснюється по всій території України.

Автор: Ірина Кузьменко
Дата: 17.11.2021 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити