Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Скільки відсотків води в людині

СКІЛЬКИ ВІДСОТКІВ ВОДИ У ЛЮДИНІ

Ще зі шкільної лави діти вивчають скільки відсотків води міститься в організмі людини, як важливо дотримуватися питного режиму. Чи насправді тіло людей на 80% складається з рідини або ж на цей показник впливають якісь фактори, і він може вагатися. Ця інформація відіграє дуже важливу роль, адже це дозволяє краще зрозуміти біологічні процеси, а також підтримувати стабільний стан здоров'я.

СКІЛЬКИ НА САМОМ СПРАВІ РІДИНИ В ОРГАНІЗМІ?

У тілі людини відсоток вмісту води є незмінною величиною. Ця величина може коливатися в залежності від цілого ряду факторів. Скільки літрів води у людині залежить не тільки від вікових особливостей, а й від наявності хронічних захворювань, кліматичних умов, сезонності, харчування та загального рівня фізичних навантажень. Усі тканини організму людини сформовані клітинами, основою яких є H2O.

Скільки відсотків води містить тіло людини, залежить від віку, але звертаємо вашу увагу, що цей показник може коливатися. Чим молодша людина, тим більше залишається рідини в тканинах:

  • новонароджені - 90-97%;
  • діти до року – 86%;
  • 5-14 років - 75%;
  • 20-35 років - 65%;
  • 40-50% - 55%;
  • 60-80 років - 50%.

Скільки літрів води в тілі людини також залежить від ваги. Менше рідини в організмі повних людей, тому що жировий прошарок включає лише 20% води від нормального показника.

СКІЛЬКИ ЛІТРІВ ВОДИ ПОТРІБНО ПИТИ У ДЕНЬ

Людина потребує поповнення водного балансу. Вода необхідна організму для активації обмінних процесів в організмі, повноцінного перетравлення їжі, виведення токсинів, контролю нормальної температури, побудови клітин та ін.

Скільки літрів води має надходити в організм людини, є поширеним питанням. Існує помилкова думка, що кожен повинен випивати в день 2-3 літри, залежно від ваги. Насправді людям слід пити, коли вони відчувають спрагу. Не варто силоміць змушувати себе пити, коли цього не хочеться. Людський організм може подбати себе самостійно, тому подає сигнали як почуття спраги, коли це необхідно.

Крім цього, вода позитивно позначається на вашому самопочутті та настрої: підвищення темпу метаболізму, зниження стресу, покращення травлення та підтримка температурного балансу організму. Таким чином, ми можемо сказати з упевненістю, що підтримка водного балансу в організмі людини є однією з найважливіших умов забезпечення вашого здоров'я.

СКІЛЬКИ ЛІТРІВ ВОДИ ПОТРІБНО ПИТИ У ДЕНЬ

Людина потребує заповнення водного балансу. Рідина необхідна організму для активації обмінних процесів в організмі, повноцінного перетравлення їжі, виведення токсинів, контролю за нормальною температурою, побудови клітин та ін.

Скільки літрів води має надходити в організм людини, є поширеним питанням. Існує помилкова думка, що кожен повинен випивати на добу 2-3 літри, залежно від ваги. Насправді людям слід пити, коли вони відчувають спрагу. Не варто силоміць змушувати себе пити, коли цього не хочеться. Людський організм може подбати про себе самостійно, тому подає сигнали у вигляді почуття спраги, коли це необхідно.

ЧИСТА ВОДА ЗАВЖДИ ПІД РУКОЙ З ФІЛЬТРАМИ AKVO


Вгамовувати спрагу потрібно чистою, питною водою. Соки, чай, кава, солодке газування не підходять для цих цілей. Дуже важливо подбати про постійну наявність чистого пиття. Неякісна вода, що подається через крани, призводить до відкладення важких металів в організмі. Це може призвести до серйозних наслідків для здоров'я.

Краще скористатися фільтрами від AKVO: на сайті такі вироби представлені у величезному асортименті. Наприклад, на кухню підійдуть проточні фільтри. Непоганим вибором стане італійська модель Atlas Filtri BRAVO DP DUO.

Вироби типу глечик зручні для розміщення в будь-якому місці житла. А якщо у вас планується подорож (похід, пікнік на природі та подібний активний відпочинок) не забудьте прихопити похідний фільтр.

Замовлення можна оформити прямо на сайті, а оплату зробити зручним для клієнта способом. На порталі зручний інтерфейс. Для звуження пошуків можна використати фільтри, задаючи необхідні характеристики товару. Сфера діяльності нашого магазину – вся Україна.

З нами завжди буде чиста вода! Ми пропонуємо лише якісні фільтри для очищення коди.

Автор: Ірина Кузьменко
Дата: 12.05.2022 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити