Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Чому корисний чай з обліпихи?

Кожна людина знає, що з настанням холодів наш організм стає вразливим, починає знижуватися імунітет. Більшість фахівців рекомендують у цей період пити чай, особливо корисний чай з обліпихою — він не лише зігріває, а й допоможе запобігти багато сезонним захворюванням.

Ця ягода у своєму складі має велику кількість вітаміну С та допомагає імунній системі впоратися з профілактикою застуди та низки вірусних інфекцій, а також дуже добре зміцнює стінки судин, нормалізує тиск, допомагає засвоєнню амінокислот та підвищує концентрацію уваги. У всьому світі обліпиха вважається одним із найпотужніших природних антибіотиків, з величезною кількістю корисних речовин, серед яких: аскорбінова кислота у великій кількості, вітамін Р, В1, В2, В9, А, Е, різні мікроелементи у вигляді заліза, фосфору, магнію, натрію, кальцію.

Чай з такої помаранчевої ягоди має протизапальний ефект, який сприяє тонізуванню організму. Також вживання гарячих напоїв із обліпихи сприяє покращенню настрою, розслабленню після стресів та перевтоми. Більшість людей за допомогою кислих плодів лікують кашель, роблячи інгаляції, і це по-справжньому корисна звичка. Як відомо, чай з обліпихи знижує рівень холестерину, покращуючи метаболізм і таким чином сприяє схуднення.

Чай із обліпихи для підвищення імунітету: універсальний рецепт

Приготувати гарячий напій із корисної ягоди простіше простого. Для цього можна використовувати плоди у свіжому, сухому чи замороженому вигляді. Далі все робиться покроково:

  1. краще використовувати спеціальний чайник із пресом, у нього кладуть підготовлену суміш ягід, попередньо трохи розім'яту, і заливають окропом на 5 хвилин;
  2. можна додати будь-які фрукти, але спочатку ошпарити їх гарячою водою для знищення мікробів;
  3. у чайник покласти улюблені спеції на вибір, ми рекомендуємо користуватися цими: корицю, бадьян, листя м'яти, гвоздику, імбир. Такі спеції дозволяють чаю заграти новими фарбами і ще більше підкреслити корисність і смак обліпихи;
  4. з усім вмістом чай повинен настоятися щонайменше 15 хвилин;
  5. напій виходить дуже кислим, за рахунок високого вмісту вітаміну С, тому при подачі необхідно додати до смаку цукор або мед;
  6. процідити пиття через прес чи сито.

Існує маса рецептів приготування гарячого чаю: одні роблять його з м'ятою та мелісою, інші – з цитрусовими, а треті – тільки з імбиром. Кожен напій виходить смачним та вкрай корисним для здоров'я. Головне, не забувати ще й про якість води, що використовується. Її краще використовувати для приготування чаю з обліпихи чисту та фільтровану.

Неймовірна ціна на Чай з обліпихи з фільтрами

Кожна людина, яка дбає про своє здоров'я, повинна знати, що вживати в їжу потрібно тільки якісну воду, очищену від різних хімічних речовин, мулу, іржі, мінералів та інших шкідливих елементів. Щоб купити систему очищення, достатньо заглянути в каталог Akvo. Компанія працює кілька років на українському ринку, надаючи продукцію від найвідоміших брендів з виробництва різноманітних систем фільтрації води у квартирах, будинках, кафе, готелях та інших установах. Інтернет-магазин є одним із найбільших постачальників продукції для очищення, додаткових аксесуарів та комплектуючих. Наприклад, ми співпрацюємо з такими брендами, як: Аквафор, Брита, Екософт, Райфіл та багато інших.

Замовити продукцію можна на офіційному сайті, оплата здійснюється у будь-який зручний спосіб, а доставка здійснюється у всі міста України.

З нашими фільтрами чай з обліпихи не лише насититься вітамінами, а й матиме приємний смак, без хімічних домішок.

Автор: Олександр Трофімов
Дата: 18.08.2022 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити