Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Чи можна пити газовану воду вагітним?

Слідкувати за своїм здоров'ям, є екологічно безпечні продукти і пити чисту воду - сьогодні це модний тренд, яким почала йти все більша кількість людей. І це чудово, що люди почали замислюватися про те, якої якості вони вживають їжу та напої.

Що найчастіше ми п'ємо? Чай, кава, натуральні соки та газування. Шанувальники здорового способу життя виберуть зелені, трав'яні чаї, натуральну каву та звичайну чисту воду. А що ж із усього перерахованого найкраще запропонувати дівчині, яка чекає на народження малюка?

Міцна кава і чай містять кофеїн, тому можуть згубно позначитися на здоров'ї майбутньої мами та дитини. А не міцні, ці напої втрачають свої смакові якості, тому пити їх не хочеться. Какао також шкідливий, він може викликати алергічну реакцію, до того ж цей напій сприяє вимиванню кальцію з організму.

Вживання газованої води та солодких напоїв завдають шкоди організму жінок при вагітності зайвим газоутворенням, що призводить до метеоризму.

Чим шкідлива газована вода для вагітних

У природі існує вода, яка насичується газом у природний спосіб. Проте люди навчилися газувати її штучним шляхом. Для цього використовують CO2 (вуглекислий газ), що є найменш шкідливим консервантом, який зберігає властивості води та надає їй антибактеріальних якостей.

При вживанні напоїв, насичених СО2 відбувається подразнення слизової оболонки шлунка і кишечника. А якщо їх приймати регулярно, то можуть виникнути проблеми із шлунково-кишковим трактом.

Чи шкідлива газована вода вагітним? Так. Її вживання може посилити багато проблем, які найчастіше є супутниками вагітності, наприклад, печію. А вживання солодких напоїв із газом може викликати алергічні реакції у новонародженого.

Крім цього, стоматологи не рекомендують пити газовану воду, пояснюючи її шкідливість тим, що СО2 сприяє руйнуванню емалі зубів, у той час коли організм жінки втрачає кальцій і фтор, необхідні для розвитку зубів і кісток малюка.

З усього вищесказаного стає зрозуміло, чим шкідлива газована вода при вагітності.

Кришталево чиста вода з фільтрами від Akvo

У цій статті ми розібралися з тим, яку шкоду газована вода чинить на організм вагітної жінки. Але який вихід із ситуації, адже жінці у цей період просто необхідно підтримувати правильний водний баланс та випивати достатню кількість рідини?

Пропонуємо скористатися послугами нашого інтернет-магазину AKVO, де за вигідними цінами можна купити фільтри різних систем, знезалізнювальні речовини та пом'якшувачі для води. Ми не тільки продаємо різні фільтруючі системи, але також надаємо послуги з їх встановлення та сервісного обслуговування.

У нашому каталозі представлені фільтри зворотного осмосу від таких надійних брендів, як BWT (Австрія - Німеччина), Ecosoft (Україна), Caleffi (Італія), Delta Water Engineering (Бельгія), BARRIER (Україна), Аквафор (Естонія) та. У нас можна купити технічно складні зворотноосмотичні фільтруючі системи, які підключаються безпосередньо до водопровідної системи, а також найпростіші фільтри-глечики.

Незалежно від того, які фільтри ви виберете, ми гарантуємо їх високу якість, довговічність та бездоганну якість грубої та тонкої очистки водопровідної, колодязної води.

Автор: Олександр Трофімов
Дата: 08.06.2023 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити