Ультрафіолетові фільтри для води, Потужність - 110 Вт

Питання, які часто задаються

Так, якщо ви хочете бути впевненими у мікробіологічній безпеці води, яку ви п'єте. Це особливо актуально при використанні приватної криниці або свердловини як джерела води. УФ-системи гарантують, що ви використовуєте воду без бактерій.

  • УФ-випромінювання неефективне для води з високим вмістом завислих речовин, каламутності, кольору або органіки, оскільки ці матеріали можуть реагувати з УФ-випромінюванням та знижувати ефективність дезінфекції.
  • Ультрафіолетове світло не ефективне проти будь-яких неживих забруднень, таких як свинець, азбест, органічних хімікатів, хлор і т.д.
  • Для роботи ультрафіолетового світла потрібна електрика. В аварійній ситуації у разі відключення електроенергії очищення не спрацює.
Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Безкоштовна доставка
VIQUA Sterilight BA-ICE-HF Блок живлення
Ціна 14999 грн
Артикул:11697
  • Компактний
  • Міцний
  • Надійний
  • Зручний
  • Виготовлений в Канаді
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як замовити Ультрафіолетові фільтри для води потужністю 110 Вт за вигідною ціною?

В інтернет магазині - akvo.com.ua Ви маєте можливість - купити насос для басейну або фільтр механічного очищення за конкурентною ціною. Якщо Ви бажаєте купить фільтри для води це, без сумніву, свідчить про те, що Ви приділяєте увагу здоров'ю та безпеці своєї родини.

Ультрафіолетові фільтри для води потужністю 110 Вт за відмінними цінами.

Якщо Ви вважаєте, що вартість ємності для води, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною варто пам'ятати, що придбання фільтра на воду - це інвестиція в здоров'я та добробут Вашої родини. Якщо Ви замислюетесь водяні фільтри купити, тоді ціна може відрізнятись в залежності від виробника та моделі, якщо Ви бажаєте дізнатися про фільтр води, ціна Вас приємо вразить, переходьте у потрібну категорію, вибирайте бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви потребуєте проточні фільтри не соромтеся звертатися за контактами, які вказані на нашому веб-сайті, і наші менеджери з радістю дадуть Вам допомогу. Ми також можемо Вам допомогти з аналіз води ціна який відбувається на професійному устаткуванні за профільних фахівців.