Ультрафіолетові фільтри для води, Країна-виробник - Іспанія

Питання, які часто задаються

Так, якщо ви хочете бути впевненими у мікробіологічній безпеці води, яку ви п'єте. Це особливо актуально при використанні приватної криниці або свердловини як джерела води. УФ-системи гарантують, що ви використовуєте воду без бактерій.

  • УФ-випромінювання неефективне для води з високим вмістом завислих речовин, каламутності, кольору або органіки, оскільки ці матеріали можуть реагувати з УФ-випромінюванням та знижувати ефективність дезінфекції.
  • Ультрафіолетове світло не ефективне проти будь-яких неживих забруднень, таких як свинець, азбест, органічних хімікатів, хлор і т.д.
  • Для роботи ультрафіолетового світла потрібна електрика. В аварійній ситуації у разі відключення електроенергії очищення не спрацює.
Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Ультрафіолетовий фільтр для води Puricom UV Teflon, 6 Вт
Ціна 3100 грн
Артикул:11024
  • Висока бактерицидна ефективність
  • Короткий час контакту з водою дозволяє уникнути її нагрівання
  • Зручний і простий монтаж
  • Компактна конструкція з привабливим дизайном
ТОП продажів
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукайте, де придбати Ультрафіолетові фільтри для води іспанського виробника за найкращою ціною?

У нашому інтернет магазині - akvo.com.ua пропонуємо Вам - купити фільтр глечик для води, а також - фільтра для басейнів за конкурентною ціною.Якщо Ви замислюєтеся про купити фільтр очистки води дане рішення свідчить про вашу обізнаність і відповідальне ставлення до важливих питань, таких як якість води, що використовується в вашому домі.

Ультрафіолетові фільтри для води іспанського виробника за відмінними цінами.

І хоча вартість фільтри для очищення води, ціна може здатися високою на перший погляд але це невелика ціна, яку необхідно заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви хочете купити фільтр води, тоді ціна на товар, може відрізнятись від моделі, якщо Вам потрібно дізнатися про фільтр для води, ціна Вас приємо вразить, переходьте у потрібну категорію, вибирайте бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви знаходитесь в активному пошуку фільтр кувшин для питної води але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, звертайтесь за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю допоможемо підібрати необхідний товар. Хочемо Вам нагадати, що у нас Ви завжди можете аналіз води ціна використання професійного обладнання дозволяє отримати повний звіт щодо якості води.