Ультрафіолетові фільтри для води: Контроль справності - Візуальний, Країна-виробник - Іспанія

Питання, які часто задаються

Так, якщо ви хочете бути впевненими у мікробіологічній безпеці води, яку ви п'єте. Це особливо актуально при використанні приватної криниці або свердловини як джерела води. УФ-системи гарантують, що ви використовуєте воду без бактерій.

  • УФ-випромінювання неефективне для води з високим вмістом завислих речовин, каламутності, кольору або органіки, оскільки ці матеріали можуть реагувати з УФ-випромінюванням та знижувати ефективність дезінфекції.
  • Ультрафіолетове світло не ефективне проти будь-яких неживих забруднень, таких як свинець, азбест, органічних хімікатів, хлор і т.д.
  • Для роботи ультрафіолетового світла потрібна електрика. В аварійній ситуації у разі відключення електроенергії очищення не спрацює.
Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Ультрафіолетовий фільтр для води Puricom UV Teflon, 6 Вт
Ціна 3100 грн
Артикул:11024
  • Висока бактерицидна ефективність
  • Короткий час контакту з водою дозволяє уникнути її нагрівання
  • Зручний і простий монтаж
  • Компактна конструкція з привабливим дизайном
ТОП продажів
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Бажаєте замовити Ультрафіолетові фільтри для води за вигідною вартістю?

В інтернет магазині - akvo.com.ua Ви маєте можливість - купити фільтр, а також - ємність на воду за нижчою від ринкової вартості. Якщо Ви бажаєте купити фільтр глечик для води то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

Ультрафіолетові фільтри для води за відмінними цінами.

І хоча вартість змішувачі для кухні, ціна може здатися високою на перший погляд треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Ви замислюетесь фільтр для води купити, то вартість може варіюватись залежно від виробника та конкретної моделі, якщо Вас цікавить фільтри для очищення води, ціна Вас гарно вразить, переходьте в потрібну категорію, вибирайте товар, що Вас цікавить, і Ви будете приємно здивовані вартістю товарів. Також, якщо Ви шукаєте фільтр для води магістральний звертайтесь за контактами вказаними на сайті та наші менеджери Вам допоможуть. Ми також можемо Вам допомогти з лабораторія якості води який відбувається на професійному устаткуванні за профільних фахівців.