Ультрафіолетові фільтри для води, Потужність - 19 Вт

Питання, які часто задаються

Так, якщо ви хочете бути впевненими у мікробіологічній безпеці води, яку ви п'єте. Це особливо актуально при використанні приватної криниці або свердловини як джерела води. УФ-системи гарантують, що ви використовуєте воду без бактерій.

  • УФ-випромінювання неефективне для води з високим вмістом завислих речовин, каламутності, кольору або органіки, оскільки ці матеріали можуть реагувати з УФ-випромінюванням та знижувати ефективність дезінфекції.
  • Ультрафіолетове світло не ефективне проти будь-яких неживих забруднень, таких як свинець, азбест, органічних хімікатів, хлор і т.д.
  • Для роботи ультрафіолетового світла потрібна електрика. В аварійній ситуації у разі відключення електроенергії очищення не спрацює.
Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Безкоштовна доставка
VIQUA Sterilight BA-ICE-CL Блок живлення
Ціна 15800 грн
Артикул:11675
  • Компактний
  • Міцний
  • Надійний
  • Зручний
  • Виготовлений в Канаді
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як замовити Ультрафіолетові фільтри для води потужністю 19 Вт за вигідною ціною?

У нашому інтернет магазині - akvo.com.ua маємо задоволення запропонувати Вам - купить фільтр води, а також - кран змішувач для кухні за акційною ціною. Якщо Ви вирішили водонагрівач проточний електричний купити то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

Ультрафіолетові фільтри для води потужністю 19 Вт за привабливими цінами.

Також, мабуть Вам вартість водонагрівач проточний електричний, ціна може здатися високою на перший погляд але це невелика ціна, яку необхідно заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви замислюетесь картридж для фільтра глечика наша вода купити в житомирі, тоді ціна може відрізнятись в залежності від виробника та моделі, якщо Вас цікавить водяний фільтр, ціна Вас приємо здивує, переходьте у потрібну категорію, вибирайте потрібний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. У більшому каталозі наших товарів Ви завжди зможете підібрати система зворотного осмосу але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, телефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю Вам допоможемо. Наша компанія також спеціалізується на аналіз води очищеної на професійному устаткуванні та отримати повний звіт про якість води.