Ультрафіолетові фільтри для води, Потужність - 80

Питання, які часто задаються

Так, якщо ви хочете бути впевненими у мікробіологічній безпеці води, яку ви п'єте. Це особливо актуально при використанні приватної криниці або свердловини як джерела води. УФ-системи гарантують, що ви використовуєте воду без бактерій.

  • УФ-випромінювання неефективне для води з високим вмістом завислих речовин, каламутності, кольору або органіки, оскільки ці матеріали можуть реагувати з УФ-випромінюванням та знижувати ефективність дезінфекції.
  • Ультрафіолетове світло не ефективне проти будь-яких неживих забруднень, таких як свинець, азбест, органічних хімікатів, хлор і т.д.
  • Для роботи ультрафіолетового світла потрібна електрика. В аварійній ситуації у разі відключення електроенергії очищення не спрацює.
Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Безкоштовна доставка
VIQUA Sterilight BA-ICE-C Блок живлення
Ціна 22300 грн
Артикул:11683
  • Компактний
  • Міцний
  • Надійний
  • Зручний
  • Виготовлений в Канаді
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукаєте де купити Ультрафіолетові фільтри для води потужністю 80 кращої якості?

У нашому інтернет магазині систем зворотного осмосу та фільтрів для води – akvo.com.ua маємо задоволення запропонувати Вам - фільтри очистки води купити, а також - магістральний за конкурентною ціною. Якщо Ви бажаєте пляшки для води купити то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

Ультрафіолетові фільтри для води потужністю 80 відмінної якості.

Також, мабуть Вам вартість система зворотного осмосу, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною однак, це невелика вартість, яку слід заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Вам потрібно купити фільтр для води, то ціна може відрізнятись від Ваших потреб, якщо Вам потрібно дізнатися про зворотній осмос, ціна Вас гарно вразить, переходьте в потрібну категорію, вибирайте товар, що Вас цікавить, і Ви будете приємно здивовані вартістю товарів. Також, якщо Вам необхідний осмосний фільтр звертайтесь за контактами вказаними на сайті та наші менеджери Вам допоможуть. Наша компанія також має послугу з лабораторія аналізу води лише кваліфіковані працівники та компанії можуть проводити цю процедуру.