Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Корисні напої для підвищення імунітету

З настанням холодної пори року активізується життєдіяльність різноманітних вірусів, мікробів, і люди починають частіше хворіти. У цей час, як правило, слабшає імунітет і можливість підхопити те чи інше захворювання збільшується в кілька разів.

Природно, що всі ми дбаємо як про своє здоров'я, так і про членів своєї сім'ї, і докладаємо всіляких зусиль, щоб якомога менше хворіти. А якщо вже довелося захворіти, щоб хвороба проходила якнайлегше і швидше. Для того, щоб це бажання збулося, необхідно підвищувати свій імунітет, а для цього потрібно регулярно пити вітамінні напої, чаї, що покращують та зміцнюють його. Які засоби, рецепти для хорошого, швидкого підвищення імунітету, ніж хороші вітамінні напої? Що найкраще пити, щоб швидко підняти, підвищити свій імунітет – відповіді на ці питання цікавлять багатьох.

Комплексна турбота про своє здоров'я

Дбати про своє здоров'я потрібно комплексно. Тобто обов'язково добре висипатися і стежити за своєю вагою. Ці два фактори насамперед послаблюють імунну систему людини. Намагайтеся позбавитися шкідливих звичок, таких як куріння, і обов'язково стежте за раціоном свого харчування. Меню має бути різноманітним, а більша частина раціону – складатися із сезонних овочів та фруктів.

І, нарешті, один з основних пунктів – більше пийте чаїв та вітамінних напоїв, такі напої значно підвищують опірність організму до захворювань. Давайте поговоримо про це докладніше.

Корисні напої, що допомагають уберегтися від сезонних простудних захворювань, які швидко піднімають імунітет

Якими мають бути напої для підвищення імунітету і що потрібно пити насамперед? Ви повинні пам'ятати, що якщо пити вітамінні напої регулярно з метою профілактики, то є велика ймовірність того, що ви зовсім не занедужаєте. Усім цікаво знати рецепт того, які корисні чаї, вітамінні напої, вітаміни потрібно пити для швидкого підняття, зміцнення імунітету жінок, дітям, людям похилого віку. Насамперед, це рецепти класичного чаю, які використовуються як засіб, що підвищує імунітет, вони пропонуються в різних варіантах:

  • чорний - здатний захистити від осінніх та зимових ГРВІ, спровокованих різноманітними вірусами. Танін, що міститься в чайному листі, надає позитивну дію на імунітет, покращує і підвищує його. Добре, якщо у складі чаю містяться такі трав'яні добавки, як чебрець, ромашка або цитрусові фрукти;
  • зелений - у його складі присутні антиоксиданти, що мають антивірусні та бактерицидні властивості;
  • з імбиром - такий чай багатий на мінеральні речовини та вітаміни (групи В, вітамін С), використовується як корисний зміцнюючий, що підвищує опірність організму, корисний напій;
  • з лимоном - цей фрукт має бактерицидну та протизапальну дію, тому його можна і потрібно пити не тільки під час хвороби, але і з метою профілактики. Це чудовий вітамінний чай для зміцнення, підвищення імунітету.

З усього вищеописаного ви можете зробити висновок про те, який чай найкраще підвищує імунітет, що найбільше вам до смаку.

Трав'яні, ягідні відвари з користю для здоров'я

Особливу категорію складають трав'яні чаї, напої, до складу яких входять різні рослини - листя і плоди дерев і чагарників, сухофрукти. Найкраще, якщо до напою входить не один, а цілий комплекс корисних компонентів. Можна приготувати відвар з малиною, чорницею, м'ятою, чебрецем, ромашкою та іншими рослинами, що мають цілющі властивості.

Багато хто любить ромашковий чай, що має масу корисних властивостей. У ньому самою природою закладені активні речовини, здатні надавати протизапальний ефект. Можна використовувати сухі квіти рослини, екстракти, які продаються в аптеках. Для отримання корисного чаю досить просто залити окропом і дати настоятися кілька хвилин.

Всім відома така чудодійна ягода, як малина. Проте корисними, жарознижувальними властивостями володіють як плоди малини, а й її листя. У малині міститься природний аналог аспірину, завдяки цьому рослина має відчутну жарознижувальну дію без шкідливого впливу на органи шлунково-кишкового тракту.

Ще один потужний імуномодулятор – це продукт бджільництва, прополіс. Його можна розсмоктувати або розчинити у теплій воді та приймати в такому вигляді.

Біологічно активні речовини у великій кількості містяться у морошку. Морси, приготовані з цієї ягоди, здатні протистояти багатьом хронічним та запальним захворюванням.

Важливо! Який би напій ви не зібралися приготувати, в його основі завжди має бути чиста, відфільтрована вода. В іншому випадку замість користі можна отримати зворотний ефект. Адже всім відомо, що вода, взята із системи центрального водопостачання, непридатна для пиття, вона обов'язково має пройти кілька етапів очищення, які в повному обсязі можуть виконати лише пристрої, спеціально призначені для цього.

Обладнання для водопідготовки від компанії AKVO

Якщо ви дбаєте про своє здоров'я, то саме час купити та встановити сучасне обладнання для водопідготовки. Для цього не потрібно кудись йти, достатньо через каталог інтернет-магазину akvo.com.ua вибрати відповідне обладнання - фільтри проточні, магістральні, системи зворотного осмосу та багато іншого. Якщо у вас вже стоїть подібний фільтр, але ви хочете зробити якість споживаної води для пиття ще кращим, у нас можна купити озонатори, пом'якшувачі, магнітні фільтри та багато іншого.

Найкращим пристроєм, що фільтрує, вважається система зворотного осмосу, яка встановлюється під мийкою. У нашому магазині можна придбати пристрої, здатні виконувати від п'яти до семи щаблів очищення. Таким чином ви гарантовано позбавляєтеся не тільки фізичних включень, але також різного роду шкідливих хімічних і біологічних сторонніх домішок, що загрожують здоров'ю людини.
Співробітники компанії AKVO завжди готові надати вам професійну консультацію та допомогти у виборі потрібної системи очищення та фільтрації води.

Автор: Сергій Трофімов
Дата: 16.11.2021 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити