Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Насоси Grundfos

Насоси Grundfos користуються високою популярністю серед споживачів завдяки високоефективній роботі. Виробник Grundfos є лідером у своїй ніші. Давайте розберемося, хто має такий попит і популярність, хто виробник насосів Grundfos (Грундфос), яка країна їх випускає і чим ця продукція виділяється серед інших?

Бренд, асортимент та особливості продукції Grundfos

Країна-виробник насосів Grundfos - Данія, лінія виготовлення налагоджена з 1945 року. За такий проміжок часу компанія встигла випустити велику кількість обладнання для вирішення найрізноманітніших завдань, призначених для використання у побуті та промислових масштабах.

В асортименті Grundfos такі насоси:

  • Циркуляційні - представлені безліччю лінійок побутового, промислового призначення. На окрему увагу заслуговують UPS-моделі. Вони здатні працювати в широкому діапазоні температур (-25°... + 110°С). Мають тривалий термін служби за рахунок використання високоякісного чавуну з антикорозійним покриттям. Усі моделі під час поломки підлягають ремонту. Така лінійка насосів також укомплектована електроприводом;
  • Занурювальні — бувають двох видів: для колодязів та свердловин. Насосна станція для свердловини виготовляється із нержавіючої сталі. Таке обладнання стійке не тільки до вологості, але й до впливу кислотного середовища. Занурювальний насос для колодязя оснащується масою захисних елементів, що забезпечують захист від заклинювання;
  • Каналізаційні – включають лінійки SEG, APG. Їхня особливість: ріжучий механізм, що дозволяє легко подрібнити великі забруднення. Такий пристрій дає можливість зробити трубопровід з недорогих, тонких труб, оскільки подрібнені насосом частки легко пройдуть крізь них;
  • Універсальні відцентрові - призначені для найрізноманітніших цілей у побуті та промисловості. Такі насоси Grundfos представлені у трьох лінійках;
  • Дозувальні – призначені для чіткого регулювання потоку води, для цього оснащені кроковим двигуном.

Насосні станції виробника Grundfos знайшли широке застосування у найрізноманітніших сферах. Їхня висока якість дозволяє вирішити завдання: у сільському господарстві, суднобудуванні, пожежогасінні, гірничодобувній промисловості та інших сферах. Не менш популярна ця продукція серед власників приватних будинків. Насоси використовують не тільки для вирішення проблем з каналізаційним очищенням, забезпеченням питною водою, але й для організації опалювальної системи та проведення опалення для підлоги.

Де в Україні купувати хороші насоси від найкращих виробників

На сайті інтернет-магазину AKVO жителі України зможуть купити найкращі насоси від світових виробників, у тому числі Grundfos. Сайт має зручний інтерфейс, тому не важко знайти необхідний варіант. Якщо виникнуть складності у підборі моделі насоса для власних цілей, завжди є можливість зателефонувати та отримати детальну консультацію від наших менеджерів.

Окрім насосів на сайті можна купити пом'якшувачі, знезалізнювачі та інше обладнання для покращення якості води. Також в асортименті магазину АКВО ви можете знайти деталі та комплектуючі до придбаних пристроїв. Крім покупки, ви також можете замовити монтаж обладнання.

Ми працюємо по всій Україні, намагаючись забезпечити максимальний комфорт для кожного клієнта. У нашому магазині є можливість доставки обладнання будь-яким зручним для вас перевізником (Нова Пошта, УкрПошта, Justin). А мешканці Києва можуть забрати товар зі складу, скориставшись послугою самовивезення. Оплату можна вносити кількома способами. Вибір лише за вами.

Автор: Сергій Трофімов
Дата: 26.01.2021 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити