Ультрафіолетові фільтри для води, Діаметр підключення - 1,5 Дюйма

Питання, які часто задаються

Так, якщо ви хочете бути впевненими у мікробіологічній безпеці води, яку ви п'єте. Це особливо актуально при використанні приватної криниці або свердловини як джерела води. УФ-системи гарантують, що ви використовуєте воду без бактерій.

  • УФ-випромінювання неефективне для води з високим вмістом завислих речовин, каламутності, кольору або органіки, оскільки ці матеріали можуть реагувати з УФ-випромінюванням та знижувати ефективність дезінфекції.
  • Ультрафіолетове світло не ефективне проти будь-яких неживих забруднень, таких як свинець, азбест, органічних хімікатів, хлор і т.д.
  • Для роботи ультрафіолетового світла потрібна електрика. В аварійній ситуації у разі відключення електроенергії очищення не спрацює.
Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Безкоштовна доставка
VIQUA Sterilight Proffesional VP950/2 Ультрафіолетовий знезаражувач води
Ціна 71800 грн
Артикул:11690
  • Серія Proffesional
  • Для широкого спектру комерційного застосування
  • Продуктивність: 5,8–13,7 м³/год
  • Контролер стану лампи
  • Виробництво Канади
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Бажаєте замовити Ультрафіолетові фільтри для води з діаметром підключення 1,5 дюйми за вигідною вартістю?

У нашому інтернет магазині систем зворотного осмосу та фільтрів для води – akvo.com.ua Ви завжди маєте можливість - купить фільтр води або водонагрівач електричний за приємною вартістю. Якщо Ви задумали купити фільтр для проточної води дане рішення свідчить про вашу обізнаність і відповідальне ставлення до важливих питань, таких як якість води, що використовується в вашому домі.

Ультрафіолетові фільтри для води з діаметром підключення 1,5 дюйми за відмінними цінами.

Також, мабуть Вам вартість система зворотного осмосу, ціна може здатися високою на перший погляд варто пам'ятати, що придбання фільтра на воду - це інвестиція в здоров'я та добробут Вашої родини. Якщо Ви хочете купити насос для басейнів, то ціна може відрізнятись від Ваших потреб, якщо Вам необхідно дізнатися про водонагрівачі електричні проточні, ціна Вас приємо вразить, переходьте у потрібну категорію, вибирайте бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. У каталозі наших товарів Ви завжди зможете знайти фільтр для води під кран звертайтесь за контактами вказаними на сайті та наші менеджери Вам допоможуть. Наша компанія також має послугу з зробити аналіз води в києві на професійному устаткуванні та отримати повний звіт про якість води.