Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Какие самые лучшие фильтры для воды

Враховуючи, що вода, що отримується із свердловин, колодязів, водойм і транспортується по трубопровідній централізованій системі водопостачання відрізняється ступенем забруднень і ступенем жорсткості, визначитися з тим, який найкращий побутовий фільтр необхідно купити, щоб в результаті отримати добре очищену питну воду, можна тільки після проведення точного аналізу води, що використовується у кожному конкретному випадку.

Забруднювачі, що присутні у воді, мають різне походження: механічне, хімічне, органічне, бактеріологічне, але при цьому невеликі концентрації певних компонентів допустимі і навіть приносять користь людському організму. Наприклад, оптимальний вміст фтору запобігає появі карієсу, запалення та кровоточивість ясен, зміцнює зубну емаль, але у великих кількостях має протилежну дію. Вода, що містить іони заліза в оптимальних дозах, сприяє синтезу колагену, роботі імунної системи, утворенню гемоглобіну, міоглобіну, дихальних ферментів, що прискорюють дихання тканин на клітинному рівні, але велика концентрація створює додаткове навантаження на печінку, нирки, підшлункову залозу, внутрішніх органів.

Вибір та використання системи фільтрації

Щоб правильно вибрати фільтруючу установку для очищення питної води, необхідно врахувати такі моменти:

  • джерело водозабору;
  • склад та концентрація присутніх домішок;
  • добовий обсяг споживання;
  • очікуваний результат.

Добре очищена вода допоможе зберегти смак і запах продуктів, що використовуються при приготуванні їжі або напоїв, продовжить термін служби побутових приладів, запобігає передчасному старінню шкіри.

Аналізуючи, які найкращі фільтри для очищення води представлені до продажу на вітчизняному ринку, і на який прилад варто звернути увагу, рекомендуємо оцінити потенціал моделей від відомих брендів, які добре зарекомендували себе у побуті та на виробництві. Компанії спеціалізуються на розробці та виготовленні установок, що дозволяють добре очищати питну воду та експортують готову продукцію до країн ближнього та далекого зарубіжжя.

У побуті краще використовувати моделі, які легко монтувати та обслуговувати: глечики, проточні, у вигляді насадки з кріпленням на кран змішувача. Враховуючи, що основне завдання з "уловлювання" шкідливих домішок виконують картриджі, необхідно ознайомитись із внутрішнім наповненням комплекту змінних носіїв. У багатоступінчастих системах фільтрації передбачено наявність кількох послідовно з'єднаних колб, вміст яких затримує тверді суспензії, мікроелементи органічного та неорганічного характеру, а також знижує жорсткість води.

Чиста вода у кожен будинок

Установка в квартирі, будинку або офісі правильно підібраного фільтра дозволяє завжди мати добре розчищену воду в необхідній кількості. На сайті akvo.com.ua представлена до реалізації продукція від найкращих світових брендів, з гарантією якості та тривалого терміну експлуатації. Співробітники компанії AKVO готові провести аналіз води, що використовується клієнтом, і підібрати найкращий спосіб її очищення з урахуванням виділеного на покупку бюджету та рівня споживання. Кожна представлена система на сайті має заводську комплектацію та доставляється компаніями-перевізниками у будь-який регіон України.

Автор: Ірина Кузьменко
Дата: 11.04.2023 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити