Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Дощова вода для акваріуму

Від якості води в акваріумі залежить здоров'я і зовнішній вигляд його мешканців. Які б гарні декорації та обладнання ви не використовували, все-таки головним компонентом завжди залишатиметься вода. Непоодинокі випадки, коли акваріумні рибки гинули просто через те, що була використана вода, що має невідповідні параметри.

Не лише красиві, здорові рибки, а й яскраві рослини є окрасою акваріума. Для того, щоб підтримувати цю красу та здоров'я мешканців акваріума, необхідно використовувати правильну воду.

У природній природі немає ідеально чистої води. Тим більше в наш час, коли розвиток промисловості досяг сучасних масштабів, і водоймища постійно забруднюються відходами виробництва. Тому навіть дощова вода, яка здається кристально чистою, такою не є. Провівши аналіз води, можна знайти досить широкий перелік забруднювачів. Якщо таку воду залити в акваріум, то амоній, кальцій, хлор та інші речовини, що містяться в ній, вплинуть на мешканців акваріума.

Якою має бути вода для акваріума?

Думки акваріумістів розділилися - одні вважають, що дощова вода підходить для використання в акваріумі, оскільки вона не жорстка і має потрібний лужний баланс. Інші запевняють, що небезпека чатує з іншого боку. Якщо в безпосередній близькості знаходяться великі промислові підприємства, то в дощовій воді можна виявити сірчану кислоту та інші не менш небезпечні та отруйні речовини.

Дощову воду та талий сніг можна використовувати для наповнення акваріума тільки в тих випадках, коли ви проживаєте дуже далеко за межею міста і поряд немає сільськогосподарських ділянок. А в наш час цю умову виконати просто неможливо.

То що робити? Виходом із цієї ситуації стане використання різних очисних та фільтруючих систем. Інтернет-магазин AKVO пропонує високоефективні установки зворотного осмосу, які вважаються фільтрами найвищого ступеня очищення. У такому фільтрі водопровідна вода проходить через три сифони, кожен з яких має своє призначення:

  • активоване вугілля або шкаралупа кокосового горіха виконують очищення води від хлору, дрібних фракцій піску, окалини, іржі;
  • потім здійснюється очищення від механічних забруднень;
  • Фінішна стадія очищення здійснюється за допомогою молекулярної мембрани.

Фільтри для очищення заправляються змінними картриджами, кожен із яких має свій ресурс. Термін заміни картриджів залежить від ступеня забруднення водопровідної води.

Де можна купити фільтри для води?

Інтернет-магазин AKVO - це не тільки торговий майданчик, а й роздрібний магазин, де можна вигідно купити ультрафіолетові фільтри Aquafilter FRO5JMP, фільтри зворотного осмосу, забезпечені мінералізатором та насосом Organic Smart Osmos7, Raifil MAXIN OSMOS 400, а також інше обладнання для фільтрації. Ми пропонуємо найсучасніші стаціонарні та переносні фільтруючі пристрої, які відрізняються високою надійністю та довговічністю.

Співробітники нашого магазину проходять обов'язкове навчання, тож готові допомогти з вибором. У нашому каталозі ви знайдете високоякісні фільтруючі системи від найкращих вітчизняних та зарубіжних виробників.

На всю продукцію, що продається у нашому магазині, надається гарантія від виробника. Замовлені товари оперативно доставляються до всіх населених пунктів України.

Автор: Ірина Кузьменко
Дата: 14.08.2020 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити