Готові рішення з водоочищення (комплекти), Країна-виробник - Бельгія

Готове рішення система пом'якшення, знезалізнення, видалення органіки - для середнього водоспоживання до 5 людина- з кабінетної установкою
Ціна 26850 грн
Артикул:10493
  • для 4-5 осіб
  • компактне рішення - займає мало місця
  • покупка комплекту - дешевше
  • - * якісні матеріали та обладнання
    Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
    Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

    Шукайте, де придбати Готові рішення з водоочищення (комплекти) за найкращою ціною?

    В інтернет магазині - akvo.com.ua у Вас завжди є можливість - пляшки для води купити, а також - фільтр води глечик за акційною ціною. Якщо Ви бажаєте пляшка для води купити то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

    Готові рішення з водоочищення (комплекти) за відмінними цінами.

    І хоча вартість фільтр зворотного осмосу, ціна може здатися високою на перший погляд варто пам'ятати, що придбання фільтра на воду - це інвестиція в здоров'я та добробут Вашої родини. Якщо Ви хочете купити фільтр для води, то ціна може змінюватись в залежності від виробника та моделі, якщо Ви бажаєте дізнатися про фільтри для басейнів, ціна Вас приємо вразить, переходьте у потрібну категорію, вибирайте бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. У каталозі наших товарів Ви завжди зможете знайти кран змішувач для кухні звертайтесь до онлайн чату та наші консультанти з радістю Вам допоможуть. Наша компанія також має послугу з аналіз питної води використовуючи професійне обладнання, можна отримати повний звіт про якість води.