Готові рішення з водоочищення (комплекти), Країна-виробник - Бельгія

Готове рішення система пом'якшення води для котеджу - "Стандарт"
Ціна 25440 грн
Артикул:10283
  • Для сім'ї з 4–6 осіб
  • Обладнання виробництва Німеччина, Польща, Корея
  • Установка комплекту — дешевше — ні витрат на установку і матеріали
  • Гарантія на обладнання та установку — 1 рік.
Готове рішення система пом'якшення, знезалізнення, видалення органіки - для середнього водоспоживання до 5 людина- з кабінетної установкою
Ціна 26850 грн
Артикул:10493
  • для 4-5 осіб
  • компактне рішення - займає мало місця
  • покупка комплекту - дешевше
  • - * якісні матеріали та обладнання
    Показано з 1 по 2 із 2 (1 сторінок)
    Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

    Як купити Готові рішення з водоочищення (комплекти) відмінної якості?

    У нашому інтернет магазині систем зворотного осмосу та фільтрів для води – akvo.com.ua Ви маєте можливість - купити фільтри для води, а також - фільтр для води від накипу за доступною ціною. Якщо Ви хочете купити кувшин фільтр для води дане рішення свідчить про вашу обізнаність і відповідальне ставлення до важливих питань, таких як якість води, що використовується в вашому домі.

    Готові рішення з водоочищення (комплекти) за відмінними цінами.

    І хоча вартість система зворотного осмосу, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною однак, це невелика вартість, яку слід заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Вам потрібно фільтри для води купити, то ціна може відрізнятись від Ваших потреб, якщо Вам необхідно дізнатися про фільтри на воду, ціна Вас гарно вразить, переходьте в потрібну категорію, вибирайте товар, що Вас цікавить, і Ви будете приємно здивовані вартістю товарів. Також, якщо Вам необхідний фільтр для очистки питної води зателефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю надамо Вам необхідну допомогу. Нагадуємо Вам, що у нас Ви завжди можете зробити аналіз води в києві у стислі терміни, цю процедуру проводять лише спеціально навчені співробітники.