Готові рішення з водоочищення (комплекти): Країна-виробник - Бельгія, Від чого очищає - Амоній

Готове рішення система пом'якшення, знезалізнення, видалення органіки - для середнього водоспоживання до 5 людина- з кабінетної установкою
Ціна 26850 грн
Артикул:10493
  • для 4-5 осіб
  • компактне рішення - займає мало місця
  • покупка комплекту - дешевше
  • - * якісні матеріали та обладнання
    Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
    Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

    Як замовити Готові рішення з водоочищення (комплекти) за вигідною ціною?

    У нашому інтернет магазині - akvo.com.ua Ви завжди маєте можливість - пластикові ємності для води купити, а також - ємність для зберігання запасу питної води за акційною ціною.Якщо Ви замислюєтеся про купити фільтри для води це, без сумніву, свідчить про те, що Ви приділяєте увагу здоров'ю та безпеці своєї родини.

    Готові рішення з водоочищення (комплекти) за відмінними цінами.

    Також, мабуть Вам вартість фільтр зворотного осмосу, ціна може здатися високою на перший погляд треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Ви замислюетесь ємності для води купити, тоді ціна на товар, може відрізнятись від моделі, якщо Вас цікавить фільтр для води, ціна Вас приємо здивує, переходьте у потрібну категорію, вибирайте потрібний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви знаходитесь в активному пошуку дисковий фільтр для води звертайтесь за контактами вказаними на сайті та наші менеджери Вам допоможуть. Ми також можемо Вам допомогти з анализ воді на професійному устаткуванні та отримати повний звіт про якість води.