Готові рішення з водоочищення (комплекти): Країна-виробник - Бельгія, Від чого очищає - Важкі Метталов

Готове рішення система пом'якшення, знезалізнення, видалення органіки - для середнього водоспоживання до 5 людина- з кабінетної установкою
Ціна 26850 грн
Артикул:10493
  • для 4-5 осіб
  • компактне рішення - займає мало місця
  • покупка комплекту - дешевше
  • - * якісні матеріали та обладнання
    Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
    Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

    Бажаєте замовити Готові рішення з водоочищення (комплекти) за вигідною вартістю?

    В інтернет магазині - akvo.com.ua Ви маєте можливість - купити фільтр на воду або змішувач води для кухні за доступною ціною. Якщо Ви бажаєте фільтруючий картридж наша вода купити киів дане рішення свідчить про вашу обізнаність і відповідальне ставлення до важливих питань, таких як якість води, що використовується в вашому домі.

    Готові рішення з водоочищення (комплекти) за привабливими цінами.

    І хоча вартість фільтр для води, ціна може здатися високою на перший погляд варто пам'ятати, що придбання фільтра на воду - це інвестиція в здоров'я та добробут Вашої родини. Якщо Ви замислюетесь змішувач для кухні купити, то ціна може відрізнятись від Ваших потреб, якщо Ви бажаєте дізнатися про фільтри для басейнів, ціна Вас приємо вразить, знаходите бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви знаходитесь в активному пошуку змінні картриджі у фільтр наша вода але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, звертайтесь за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю допоможемо підібрати необхідний товар. Наша компанія також спеціалізується на експертиза води використання професійного обладнання дозволяє отримати повний звіт щодо якості води.