Готові рішення з водоочищення (комплекти): Країна-виробник - Бельгія, Від чого очищає - Марганець

Готове рішення система пом'якшення, знезалізнення, видалення органіки - для середнього водоспоживання до 5 людина- з кабінетної установкою
Ціна 26850 грн
Артикул:10493
  • для 4-5 осіб
  • компактне рішення - займає мало місця
  • покупка комплекту - дешевше
  • - * якісні матеріали та обладнання
    Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
    Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

    Бажаєте замовити Готові рішення з водоочищення (комплекти) за вигідною вартістю?

    У нашому інтернет магазині систем зворотного осмосу та фільтрів для води – akvo.com.ua Ви завжди можете - фільтруючий картридж наша вода купити киів або промислові системи очищення води за вигідною ціною. Якщо Ви вирішили пластикові ємності для води купить киеве дане рішення свідчить про вашу обізнаність і відповідальне ставлення до важливих питань, таких як якість води, що використовується в вашому домі.

    Готові рішення з водоочищення (комплекти) за привабливими цінами.

    Якщо Ви вважаєте, що вартість змішувач для кухні, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Вам потрібно купити фільтр очистки води, то ціна може змінюватись в залежності від виробника та моделі, якщо Вам потрібно дізнатися про фільтр для води, ціна Вас приємо здивує, переходьте у потрібну категорію, вибирайте потрібний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Вам необхідний фільтр для води проточний зателефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю надамо Вам необхідну допомогу. Ми також можемо Вам допомогти з здати воду на аналіз лише кваліфіковані працівники та компанії можуть проводити цю процедуру.