Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Топ країн з найбруднішою водою в світі

Всім відомий вислів "Вода - це життя", і ніхто не посперечається з тим, що для повноцінного та щасливого життя людини необхідно мати доступ до чистої питної води. Її якість є найважливішим фактором, і це не залежить від того, для чого вона використовується – щоб просто пити, готувати їжу чи для побутових потреб. Країни, які мають добре оснащені станції очищення водопровідної води, мають набагато вищі показники за якістю та тривалістю громадян, ніж інші країни.

Недотримання правил гігієни, використання забрудненої води стає причиною виникнення різних захворювань, і в першу чергу це дизентерія, холера, гепатит, розлади шлунка та інші неприємні хвороби. Серед країн і регіонів, де найбрудніша вода у світі, варто виділити три країни - Чад, Ефіопію та Афганістан. Ці регіони не є популярними напрямками для мандрівників, на відміну від таких привабливих та часто відвідуваних країн, як:

  • Камбоджа - доступ до чистої та безпечної води має близько 15% населення. Якщо ви вирішили відвідати Камбоджу, варто запастися бутильованою водою і в жодному разі не пити з-під крана - це загрожує великими проблемами зі здоров'ям;
  • Лаос - тут схожа ситуація, насолоджуватися екзотикою цієї країни теж потрібно із запасом мінералки;
  • Індія – якщо ви не хочете всю відпустку просидіти з діареєю, водопровідна вода – під найсуворішою забороною;
  • Гаїті та Домініканська республіка стали останнім часом дуже популярним напрямом, але з водопостачанням тут ще існують проблеми.

В одних країнах така регіональна криза провокує посуха, несприятливі кліматичні умови, в інших – безтурботне ставлення її мешканців до навколишнього середовища, ігнорування, невиконання елементарних правил особистої гігієни.

Україна не входить до списку країн, які мають найбруднішу воду. Однак і радіти особливо поки що не варто. Україна знаходиться на 95 місці серед країн, суттєво відстаючи від тих, що можуть похвалитися чудовою екологією та найчистішою питною водою, яку можна пити прямо з-під крана.

Як зробити питну воду кришталево чистою в Україні?

Виправити ситуацію, яка склалася в Україні, можна, встановивши у своїй квартирі або приватному будинку систему водопідготовки — пристрої, які проводять фільтрацію та очищення водопровідної води.

AKVO — це найбільший інтернет-магазин в Україні, де можна вигідно купити все, що потрібно для того, щоб забезпечити себе, свою сім'ю, співробітників чистою питною водою. Ми співпрацюємо з надійними вітчизняними та зарубіжними компаніями, які постачають відповідне обладнання. Серед найвідоміших брендів, які користуються незмінною популярністю, можна назвати Delta Water Engineering (Бельгія), Бар'єр (Україна), Аквафор (Естонія), BWT (Австрія - Німеччина), Ecosoft (Україна), Caleffi (Італія) та інші.

У нашому каталозі представлені системи зворотного осмосу, фільтри з вугільними картриджами, пом'якшувачі, знезалізувачі, фільтри-глечики та змінні картріджі для всіх видів очисних систем, де вони використовуються. Замовлені товари доставляються в усі регіони України.

Компанія AKVO не тільки продає, але і надає послуги з установки купленого устаткування, а також здійснює його сервісне обслуговування.

Автор: Олександр Трофімов
Дата: 10.10.2023 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити