Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Як відкрити бізнес з продажу води

Чи є сенс відкривати бізнес із продажу води?

Продаж води не втрачає своєї актуальності протягом тривалого часу. Люди, переслідуючи здоровий спосіб життя, роблять все можливе, щоб пити чисту воду.

Вода - важлива частина життя кожної людини, при споживанні неочищеної води, здоров'я людини значно погіршуватиметься. Вона сприяє поповненню енергії людини, нормальній роботі внутрішніх органів, терморегуляції організму, очищенню від токсинів та впливає на інші важливі процеси.

З огляду на важливість вживання чистої води для людини люди хочуть забезпечити себе водою найвищої якості!

Очищена вода має покращений смак, не має неприємного запаху, позитивно впливає на самопочуття, тому можна впевнено сказати, що відчувши різницю між звичайною водопровідною водою та очищеною питною, подальший вибір людини буде очевидним.

Зараз, відкриття бізнесу за точками розливу та продажу питної води, вигідне вкладення, оскільки більшість людей розуміють для себе важливість пиття чистої води. Але при цьому такої якості очищеної води досягти в домашніх умовах просто неможливо.

Переваги такого бізнесу

Ви думаєте відкрити бізнес з мінімальними вкладеннями? Тоді це точно правильна ніша! Чому? Ця справа не потребує великих інвестицій, при цьому, якщо грамотно збудувати свій бізнес, вкладені кошти окупляться за кілька місяців. Сьогодні придбання очищеної води потребують не лише приватні особи, а й різні офіси. Крім цього, даний бізнес не є сезонним, оскільки люди у воді потребують незалежно від пори року.

Основні переваги відкриття бізнесу з продажу води:

  • актуальність чистої води незалежно від пори року;
  • старт "під ключ";
  • від ідеї до відкриття точки – 3-4 тижні;
  • оптовий та роздрібний продаж;
  • швидка окупність.

Найкращою серед існуючих є система зворотного осмосу. Дана система підключається до водопровідної мережі та центральної каналізації для правильного функціонування.

Для проведення монтажних робіт радимо звернутися до майстрів, які зможуть виконати свою роботу якісно, не додавши вам зайвих турбот.

Підприємці, які вже відомі своїм брендом, можуть встановлювати автомат для привізної води в місцях, які мають попит у людей.

Людей, які цінують своє здоров'я, і переходять на вживання очищеної води ставати все більше, тому зараз відкриття точок продажу чистої та корисної води своєчасне вкладення!

Як скласти бізнес-план

Правильним початком успішного бізнесу є правильно складений бізнес-план. В даному випадку за основу ми беремо виробництво, розлив та продаж бутильованої води в Україні. Важливо:

  • Уважно вивчити законодавчі акти, що регулюють якість води та продуктивну діяльність.
  • Провести аналіз конкурентів: вивчити ключові характеристики схожих бізнесів, цінову та рекламну політику, прибуток та обсяги продажу.
  • І нарешті, перед відкриттям точки розливу води необхідно отримати дозвіл від влади та від санітарно-епідеміологічної служби.

Варіанти бізнесів із продажу води

Якщо ви захотіли відкрити свій бізнес із продажу питної води, перед вами відкривається два варіанти розвитку:

  1. Власне артезіанське джерело. Даний бізнес дасть вам менше конкурентів, однак має свої труднощі. Він включає значні витрати на буріння свердловини і постійне її обслуговування. Даний бізнес несе за собою ризики, тому що ви можете отримати не водоносний виробіток, або абсолютно не придатну для пиття воду.
  2. Вода із централізованого водопроводу. Цей варіант є економічно вигіднішим, однак і має багато конкурентів. Довести водопровідну воду до стану питної можна за допомогою: системи зворотного осмосу, картрижам грубого і тонкого очищення, пом'якшувачам і знезалізувачам.

Співпраця з AKVO

Найпростішим етапом у відкритті даного бізнесу є організація виробництва. Складнішим є налагодження збуту товару. Одним із непоганих варіантів збуту є довгостроковий контракт із мережею супермаркетів.

Це один із найпростіших способів, який дасть поштовх вашій справі. Однак бізнес це справа, в якій ніколи не потрібно зупинятися, завжди є в чому зростати і ставати краще. Оскільки пошук нових реалізацій не можна припиняти, ви можете найняти досвідчених менеджерів, які допоможуть в організації бізнес-процесів.

Винятково правильна організація бізнесу дасть вам чудовий результат. Ви отримаєте прибутковий бізнес, який приноситиме задоволення, не будучи тягарем.

Компанія AKVO допоможе зробити ще краще будь-яку справу, пов'язану з нашою спеціалізацією. Ми можемо забезпечити вас усім необхідним обладнанням "під ключ", ви можете зв'язатися з нашими менеджерами, за номерами вказаними на сайті, або відвідати нас особисто. Ми знаходимося за 5 хвилин від метро Позняки, за адресою: м. Київ, вул. Олександра Мишуги, 10 (ТЦ "Паралель").

Автор: Олександр Трофімов
Дата: 05.08.2021 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити