Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Де найкраща питна вода у світі?

Щороку Центр екологічної політики та права при Єльському університеті складає рейтинг країн, визначаючи, які з них є найкращими, екологічно чистими серед усіх країн. Цей показник називається "The Environmental Performance Index". Серед великої кількості критеріїв, за якими прищеплюється перше місце, можна виділити життєздатність, дії щодо підтримки екології, стан здоров'я населення тощо. Серед багатьох показників, що беруться до уваги, одним із головних вважається саме якість питної води.

Фахівці, які займаються складанням рейтингу, дійшли висновку, що слід спиратися не на усереднені показники лабораторних досліджень, які були взяті та проведені в різних регіонах, а на наслідки, що настали внаслідок вживання води. Тобто, складаючи цей список країн, береться до уваги кількість смертей і наявність різних захворювань у жителів даної місцевості. Адже всім відомо, що неякісна вода, що містить залишки хлору, солі, нітрати, пестициди, важкі метали, що має підвищений вміст заліза та інших отруйних елементів, призводить до тяжких наслідків. Це може виражатися у збої роботи імунної системи, ШКТ, нервової та серцево-судинної систем. А в окремих випадках навіть може призвести до розвитку онкологічних захворювань.

Тому чим чистіша і безпечніша для здоров'я вода, що використовується, тим вище підсумковий індекс проведених досліджень.

Країни, які можуть похвалитися найчистішою водою у світі

Перш ніж вирушити в екологічно чисті країни світу, давайте розберемося - яка питна вода, яка подається в житлові приміщення, добре впливає на організм, яка найкраща та найсмачніша для пиття? Найкращою та корисною вважається мінеральна вода, що має природне походження. Вона здатна не тільки краще вгамувати спрагу, але й наситити організм енергією, корисними мікро- та макроелементами. Така вода знаходиться на великій глибині і її видобувають із артезіанських свердловин. Ще одна важлива умова - щоб вона не втрачала своїх унікальних властивостей, видобувні виробничі підприємства повинні бути поруч, а транспортування - виконуватися оперативно. Очищення такої води слід проводити дуже обережно, щоб не порушити її унікальну природну структуру.

Згідно з проведеними дослідженнями, найчистіша і найдобріша вода у світі знаходиться у Швейцарії. Вона відповідає всім необхідним органолептичним властивостям, а також має правильно збалансований хімічний та мікробіологічний склад. Таких результатів вдалося досягти завдяки тому, що у Швейцарії відмовилися від використання пестицидів, а очисні споруди забезпечені найсучаснішим високотехнологічним обладнанням.

Друге місце належить Швеції, жителі якої дуже дбайливо ставляться до природних ресурсів.

На третьому місці – Норвегія, що має бездоганну якість поверхневих вод, з яких виконується забір води для пиття та приготування їжі. Тут не тільки збудовано якісні багаторівневі очисні споруди, а й усі жителі країни дуже дбайливо ставляться до екології.

Де в Україні можна вигідно купити якісне обладнання для водопідготовки для свого будинку?

Україна поки що не може похвалитися такими чудовими результатами. Наша країна знаходиться далеко від початку списку країн, які мають найкращу воду у світі. Але кожен мешканець країни може значно покращити її якість, якщо скористається пропозиціями інтернет-магазину AKVO, де можна купити все необхідне обладнання для того, щоб у домашніх умовах отримувати чисту, якісну воду. Ми пропонуємо фільтри-глечикифільтри зворотного осмосу, проточні фільтри, фільтри грубого очищення води і багато інших товарів.

У нашому каталозі представлені фільтруючі, очисні системи від українських та зарубіжних виробників, таких як BWT (Австрія - Німеччина), Ecosoft (Україна), Calefi (Італія), Delta Water Engineering (Бельгія), BARRIER (Україна), Аквафор (Естонія) та багатьох інших, що гарантують найкращий результат.

Ми не тільки продаємо, але й пропонуємо послуги установки обладнання, а також його сервісного обслуговування і ще проводимо аналіз води.

Автор: Сергій Трофімов
Дата: 18.05.2022 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити