Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Найчистіша вода в Європі

Вода – джерело життя. Цей ресурс є найголовнішим у житті всіх живих організмів на нашій планеті, включаючи людину. На всій земній кулі суша складає всього 21%, все інше — вода. Однак її якість не є однаковою на всіх континентах, наприклад вода в Африці та в Австралії сильно відрізняється за якістю, сьогодні ми з вами поговоримо про Європу, ми зібрали спеціально для вас добірку з 10 країн, із найчистішою водою в Європі.

Список країн із найчистішою якісною питною водою

Найкращі водні ресурси у світі зосереджені у таких країнах:

  • Фінляндія — її друга назва «країна 1000 озер». Тут зосереджено близько 188 тисяч озер. Згідно з дослідженнями ЮНЕСКО, тут не лише найчистіші водні ресурси, а й чудова екологія. Система водоочищення видаляє з води надлишки шкідливих елементів і має таку чудову якість, що пити воду з-під крана можна по всій країні без використання фільтрації.
  • Ісландія - зібрала на своїй території льодовики та водоспади. На території країни видобувається вода преміум класу Aqua Angels, а також розташоване знамените геотермальне джерело Блакитна Лагуна. Вода в Ісландії також відрізняється високою якістю, адже місцева влада подбала про чистоту води в будинках мешканців.
  • Швейцарія - 80% жителів країни без побоювань п'ють водопровідну воду.
  • Нова Зеландія славиться наявністю безлічі водних джерел: тут видобувається Antipodes. У водогін надходить вода з різних джерел, але вся вона проходить кілька щаблів очищення від різних забруднень, тому її можна пити без побоювань. А якість водоочищення суворо контролюється.
  • Норвегія також відрізняється серйозним підходом до конструювання очисних систем. Крім того, на території країни, прямо на поверхні, безліч природних ресурсів із питною водою: тут виробляють воду Voss, видобуючи її з льодовиків, розташованих на півдні.
  • Італія зібрала на своїх землях численні термальні джерела. Якість водопровідної води тут, у деяких районах досить спірна, проте прямо на вулицях можна зустріти колонки із чистою питною водою.
  • Австрія тут водопровід пов'язаний з альпійськими джерелами. Вода придатна для вживання навіть без додаткової фільтрації.
  • Швеція ретельно стежить за очищенням води, а також економією ресурсів.
  • Нідерланди використовують з метою знезараження не хлорування, а передові технології фільтрації води, що дозволяє вільно пити воду прямо з-під крана.
  • Польща — водогін багатьох регіонів постачається прямо з колодязів із природною чистою водою. Щодня на підстанціях проводиться перевірка якості, а раз на місяць тестування в окремих точках населеного пункту.

Багато країн Європи здатні надати мешканцям водопровідну воду найвищої якості. Все це не тільки завдяки наявності хорошої питної води на їхній території, а й підходу держав до організації трубопроводу, системи очищення.

Інтернет-магазин AKVO: Як отримати воду європейської якості в домашніх умовах

В Україні воду з-під крана не можна пити, адже вона містить велику кількість забруднень: домішки важких металів, а для знезараження хлорується. Але цю проблему можна вирішити за допомогою фільтрів, які представлені у нашому магазині у широкому асортименті. Добре впорається проточний фільтр Aquafilter fp3-HJ-k1з капілярною антибактеріальною мембраною. Підходить як для приватного будинку, так і квартири.

З нашими фільтрами якість питної води, як у Європі буде завжди у кроковій доступності прямо у вас вдома.

Автор: Олександр Трофімов
Дата: 21.07.2020 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити