Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Рейтинг води в Україні

ЧИ МОЖНА ПИТИ ВОДУ З-ПІД КРАНА В УКРАЇНІ?

Вода - важлива частина життя не тільки для людей, але і для всього живого на планеті. Наприклад, людина на 60-65 % складається з води, а багато морських жителів зовсім не можуть існувати поза водним середовищем. Однак, важлива не тільки сама наявність води, а й її якість. Адже від якості води залежить, який вплив вона надаватиме. Водопровідна українська вода, на жаль, не придатна для вживання, без попередньої обробки. Такою попередньою обробкою може бути:

  • кип'ятіння
  • виморожування
  • відстоювання

Однак ці методи є дещо застарілими та часто неефективними, адже забруднення води бувають дуже небезпечними. Так як більшість водопровідних труб є старими, це впливає на наявність механічних забруднень у воді, яка потрапляє до нас з-під крана.

Ще одним поширеним забрудненням є підвищений вміст солей у воді, якщо пити неочищену воду, з підвищеним вмістом солей це може призвести до негативних наслідків, наприклад: утворення каменів у нирках, проблем із суглобами.

Що ж робити, якщо старі методи не є ефективними, а пити хочеться очищену воду? У цьому вам допоможе установка високоефективного фільтра для чищення води або купівля бутильованої води.

ТОП 10 Кращої бутильованої води в Україні

Бутильована вода поділяється на два види:

  1. Перший – очищена за допомогою систем зворотного осмосу, наповнена корисними мікроелементами.
  2. Другий варіант - вода, що подається з артезіанських свердловин. Глибина таких свердловин не менше 100-160 метрів, така вода чистіша, але і її вартість набагато вища.

Однак, як вибрати ідеальну бутильовану воду, яка вода більше підходить для пиття і який рейтинг у бутильованої води?

Пропонуємо вам ознайомитись з рейтингом якості бутильованої питної води в Україні, починаючи з найдешевшої (за основу беремо вартість бутильованої води об'ємом 18.9л):

  • Organic - пропонують на вибір чотири види очищеної води: оброблену кремнієм, вода зі збалансованим сольовим складом, насичену іонами кальцію та структуровану;
  • Феофанівська – вода зі свердловини глибиною 250-290 метрів, яка знаходиться недалеко від самої Феофанії. Магазин надає два види води - Легкий та Преміум, обидва варіанти ідеально підходять для пиття та приготування їжі;
  • Skandinavia - вода проходить багаторівневу фільтрацію та очищення, насичується корисними мікроелементами, звільняється від домішок та пом'якшується на професійному європейському устаткуванні, завдяки чому за своїм складом нагадує воду зі скандинавських джерел;
  • Віадук - вода видобувається зі свердловини завглибшки близько 130 м, що у селі Міла, Київської області. Вона проходить п'ять стадій очищення та насичується озоном;
  • Хвиля здоров'я – добувають воду зі свердловини завглибшки 335 метрів. Вода із свердловини проходить тестування, на мінеральний склад та відповідність міжнародних норм споживання.
  • Водолій – добувають воду зі свердловини глибиною близько 130 метрів у селищі Ворзель, що на Київщині. Пізніше вода проходить п'ять стадій очищення, завдяки чому нормалізує рівень pH та склад мікроелементів.
  • Слобідська – свердловина, з якої видобувається вода знаходиться у селі Червона Слобода Київської області. Магазин пропонує воду трьох видів: пом'якшену, для кави та природу.
  • Райське джерело – пропонують три види води: «Домашня», «Райське Джерело», «Райське Джерело 100». Вода видобувається зі свердловини завглибшки 167 метрів у Обухівському районі.
  • Clear Water – добувають воду із свердловини глибиною 126 метрів, у селі Міла, Київської області. Завод розташований далеко від підприємств забруднюючих грунт, тому якість води, що продається гарантовано.
  • Моршинська – лідер нашого рейтингу, вода, яку одержують із артезіанських свердловин, розташованих на заході та півдні нашої країни. Моршинська - це джерельна вода, одна з найцінніших серед природних вод.

ФІЛЬТУЮЧІ СИСТЕМИ ВІД ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИНУ AKVO З ДОСТАВКОЮ НА ДІМ

Однак, як згадувалося раніше, другим ефективним рішенням для отримання чистої води вдома є придбання високоефективної системи очищення води. Якщо ви бажаєте встановити систему очищення води собі в будинок або квартиру, можете звернутися за допомогою в інтернет-магазин AKVO. Наш магазин пропонує широкий вибір варіантів для очищення води: системи зворотного осмосу, фільтри-глечики, системи пом'якшення води, системи комплексного очищення. Ми пропонуємо обладнання від найнадійніших вітчизняних та зарубіжних виробників. Співробітники нашого магазину готові надати професійну допомогу в підборі потрібного обладнання. Доставка здійснюється по всій Україні.

Автор: Сергій Трофімов
Дата: 23.07.2020 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити