Фільтри комплексного очищення води: Назва та тип завантаження - Іонообмінна Смола, Обсяг завантаження фільтра - 51 - 100 Л

IONIX 1248 Фільтр пом'якшувач, очищення води від нітратів, нітритів, амонію
Ціна 58571 грн
Артикул:11214
  • Для квартири або будинку з 5 с/у
  • Продуктивність — до 3,0 м³/год
  • Низькі експлуатаційні витрати
  • 7–10 років роботи фільтруючого завантаження
  • Просте обслуговування
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукаєте де купити Фільтри комплексного очищення води кращої якості?

У нашому інтернет магазині - akvo.com.ua у Вас є змога - купити ємність для води ціна, а також - проточний фільтр для води в хмельницькому за приємною ціною. Якщо Ви задумали купити фільтр для води магістральний це, без сумніву, свідчить про те, що Ви приділяєте увагу здоров'ю та безпеці своєї родини.

Фільтри комплексного очищення води відмінної якості.

І хоча вартість фільтри на воду, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною але це невелика ціна, яку необхідно заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви хочете ємності для води купити, тоді ціна може відрізнятись в залежності від виробника та моделі, якщо Вам потрібно дізнатися про пластикові ємності для води, ціна Вас приємо здивує, переходьте в потрібну категорію і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. У більшому каталозі наших товарів Ви завжди зможете підібрати очищення води вугіллям звертайтесь до онлайн чату та наші консультанти з радістю Вам допоможуть. Нагадуємо Вам, що у нас Ви завжди можете хімічний аналіз питної води використання професійного обладнання дозволяє отримати повний звіт щодо якості води.