Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Resideo - що це за бренд?

В Україні питання щодо покращення якості води для користувачів будь-яких регіонів залишається відкритим. Результати лабораторних аналізів доводять, що побутова вода, яку використовують для приготування їжі чи інших побутових потреб, не придатна для застосування. До її складу входять дуже багато важких металів, піску, хлору, небезпечних бактерій. При щоденному користуванні можна зіткнутися з такими проблемами, як сухість і старіння шкіри, ламкість волосся і нігтів, а найнесприятливіше – порушення роботи внутрішніх органів, придбання хронічних захворювань, які можуть призвести до незворотних наслідків. Погана вода також негативно впливає на побутову техніку, сантехніку, автономні системи опалення та інше, створюючи поломки.

Поки влада вирішує це питання лише на словах, люди піклуються про своє здоров'я самі: встановлюють у квартирах, будинках, інших приміщеннях водоочисні системи. Різноманітність їх велика, тому підбираються установки індивідуально, залежно від місця проживання, користування, якості води. Для ефективної дії важливо купувати фільтри від надійних виробників, таких як Honeywell – Resideo.

Огляд фільтрів та інших пропозицій від Resideo

Німецька компанія Resideo Technologies є провідним світовим постачальником побутових товарів, що сприяє автоматизації потреб людей. Великий попит мають сітчасті фільтри для води, редуктори тиску. Компанія використовує виключно інноваційні технології, якісні матеріали, проводить багатоетапні досліди, тому продукція відповідає світовим стандартам та нормам.

Редуктори встановлюються у системах водопостачання, де спостерігаються часті перепади тиску. Пристрій допоможе зберегти сантехніку: пральні машини, бойлери і таке інше.

  • піску;
  • іржі;
  • окалини та інших механічних забруднень.

Найчастіше – частки розміром понад 100 мкм. Фільтр застосовується для холодної та гарячої води, відрізняється розміром різьбового з'єднання, яке підбирається за призначенням. Вбудовані краніки дозволяють промивати водоочисний пристрій речовин, що залишаються на стінках в процесі експлуатації. Матеріал виготовлення корпусу – латунь, що гарантує зносостійкість та довговічність.

Купівля якісних фільтрів на сайті інтернет-магазину АКВО

Нещодавно німецька компанія оприлюднила новини: тепер бренд носитиме нову назву – Resideo-Braukmann, що пов'язано з ребрендингом. На сайті інтернет-магазину AKVO ви можете купити якісну продукцію цього виробника за вигідною ціною. У каталозі можна швидко та зручно вибрати сітчасті промивні фільтри, редуктори, комбіновані конструкції системи водоочищення. Замовлення приймаються онлайн та по телефону. Наші менеджери докладніше розкажуть про кожен товар, його переваги та наявність.

Автор: Сергій Трофімов
Дата: 15.06.2022 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити