Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Особливості живої та мертвої води при захворюваннях

Профілактика захворювань - особливості живої та мертвої води

Багато хто навіть не має уявлення про те, що таке жива і мертва вода, і які особливості вона має. Для її одержання застосовують спеціальні прилади. Процес полягає у використанні унікального методу електролізу, коли структура розщеплюється на заряджені іони (позитивні та негативні). Щоб почати лікуватися вдома подібною водою, слід дізнатися про всі її особливості. Обов'язково потрібно правильно застосовувати живу та мертву воду, щоб не нашкодити своєму організму, а навпаки допомогти.

Особливості, виготовлення, зберігання

Регулярне застосування живої води допомогло багатьом людям і це факт. Це лужний розчин, у якого сильні біостимулюючі якості. Щоб випивати мертву воду, варто знати, що в ній переважають іони, що мають позитивний заряд. Свої унікальні властивості одержує від наявності великої кількості водню та мінімальної присутності електронів. Якщо людина хоче лікуватися живою та мертвою водою, вона повинна знати, як її зробити, пити та зберігати. Для виготовлення такої води знадобиться:

  • посудина зі скла;
  • кілька дротів;
  • джерело електричної енергії;
  • невеликий шматочок тканини.

Щоб застосовувати розглянуту воду, її потрібно правильно приготувати. Береться звичайна вода (бажано очищена) і наливається у скляну баночку. Зібраний механізм необхідно підключити до електромережі. Апарат працює протягом 15-20 хвилин. Після закінчення цього часу, у банку утворюється жива вода, у мішечку – мертва. Важливо знати, що приймати таке питво за різних захворювань потрібно по-різному. Наприклад, при гастриті протягом трьох днів тричі на день приймається жива вода по півсклянки. Також, можна зробити живою мертву воду будинку, дотримуючись інструкцій. Що стосується мертвої води, її застосування залежить від типу захворювання, відповідно дозування різне. Обов'язково потрібно вивчити, як правильно пити живу та мертву воду, щоб не нашкодити своєму здоров'ю.

Свої унікальні властивості рідина зберігає протягом тижня, вона зберігається у закритій скляній ємності за температури від +4 до +10 градусів. Не завдає дискомфорту і зберігання мертвої води. Її можна використати до двох тижнів, зберігати варто аналогічно. Перш ніж розділити її на живу та мертву, варто здійснити очищення від домішок. Для цього використовуються якісні сучасні побутові фільтри.

Де купити фільтр для очищення води за доступною ціною?

В інтернет-магазині AKVO надається увазі покупців величезний каталог очисних фільтрів. Очистити воду можна, наприклад, використовуючи фільтр Organic Smart Ultra Expert: він розроблений з використанням сучасних технологій, тому очищає рідину на глибокому рівні і додатково її знезаражує. Вартість такого пристрою є невисокою. Сплатити замовлення покупець може готівкою при отриманні товару, банківською карткою або скористатися безготівковим розрахунком. А якшо у вас винкинуть труднощі з оформленням замовлення або вибором товару - звертайтесь до наших менеджерів, ми завжди будемо раді вам допомогти.

Автор: Сергій Трофімов
Дата: 22.12.2020 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити