Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Вода Сассі - що це таке?

Схильність до малорухливого способу життя, незбалансоване харчування та зловживання відверто шкідливими продуктами призвели до того, що все більше людей на планеті страждають на ожиріння, накопичення в організмі шлаків і токсинів. У зв'язку з цим в останні роки набувають популярності різноманітні дієти та методики для зниження ваги та очищення. Одним із найпопулярніших у цьому плані «ліків» є якийсь напій Сассі. Цьому унікальному напою приписують різні переваги, серед яких найбільш відомі - здатність спалювати підшкірний жир. Чи те, що про нього говорять? Давайте разом розбиратися, чим корисна вода Сассі, чи вона допомагає схуднути, яка її користь і шкода, чи існують протипоказання до її застосування, як правильно готувати і пити, щоб позбутися зайвої ваги.

Рецепт цього напою розробила американська дієтолог Синтія Сасс. Його інгредієнти підібрані таким чином, щоб спалювати зайвий жир. Але цей напій має й інші переваги: прискорення метаболізму, поліпшення травлення, очищення організму від шлаків і токсинів.

Цей напій практично немає протипоказань. Винятком є наявність алергії на його компоненти або серйозні проблеми зі здоров'ям.

Приготувати воду Сассі для схуднення можна самостійно, оскільки оригінальний рецепт не передбачає жодних труднощів у приготуванні. А щоб переконатися в тому, який ефект дає вживання води Сассі, достатньо зайти на будь-який інтернет-форум, присвячений дієтам, і почитати відгуки тих, хто вже схуд за допомогою цього методу, подивитися їх фото до і після.

Як приготувати та скільки днів пити воду Сассі?

Зробити воду Сассі для швидкого схуднення, очищення організму та усунення набряків нескладно, хоча початківців може трохи налякати той факт, що рецептів напою в Інтернеті безліч: зі свіжої м'яти, огірка, імбиру, з яблуком та сушеною м'ятою, а також варіанти без них.
У рецепті, авторство якого приписують Синтії Сасс, згадуються такі інгредієнти:

  • чиста вода (2 л) – вживання великої кількості води прискорює розщеплення жирів та виведення токсинів;
  • свіжий натертий імбир (1 ч.л.) – у його складі міститься речовина гінгерол, що прискорює метаболізм, а також вітаміни групи В, аскорбінова кислота, залізо, магній, кальцій та інші мінерали;
  • огірок (середній, 1 шт.) – має сечогінні властивості, зменшує кількість холестерину, нормалізує роботу кишечника, містить низку вітамінів та мінералів;
  • свіжа м'ята (10-15 листків) – виводить токсини, допомагає в лікуванні целюліту, нормалізує роботу травної системи, запобігає здуттю живота та печії;
  • лимон (середній, 1 шт.) – багатий на антиоксиданти, активізує роботу ферментів травної системи, утихомирює почуття голоду.

Пропорції інгредієнтів, як і склад Сассі, можуть змінюватись, але заливати компоненти важливо не окропом, а водою кімнатної температури. Наполягати напій необхідно у холоді протягом 10-12 годин.

Немає строгих обмежень, як довго потрібно вживати такий напій. Якщо здоров'я дозволяє, то хоч щодня. У ньому немає нічого, що могло б зашкодити. Якщо в планах дієта для зниження ваги, то хоча б за 4 дні до її старту варто попити воду за рецептом Синтії Сасс. Це дозволить розігнати метаболізм та прискорити спалювання жиру.

Яку воду використати для приготування води Сассі?

Здавалося б, у напої Сассі головні – це трави, овочі та фрукти, а якою водою їх заливати не має значення. Насправді, все зовсім не так. Приготування напою передбачає збагачення рідини корисними компонентами. Але якщо його основа буде неякісною, міститиме солі важких металів, компоненти, що провокують утворення каменів, або шкідливий хлор, то говорити про користь такого напою не доводиться. Тому для приготування дієтологи радять використовувати фільтровану воду.

Що ми готові запропонувати

Отже, щоб напій Сассі домашнього приготування був максимально корисним, варто купити фільтр для води. В асортименті AKVO є, з чого вибрати пристрій навіть найвибагливішого клієнта після проведеного лабораторного аналізу водопровідної води в нашій лабораторії. Різноманітність фільтрів AKVO дозволяє з легкістю підібрати модель на будь-який бюджет, різного рівня очищення та складності конструкції: системи зворотного осмосу, проточні фільтри, фільтри на кран, глекові фільтри, магнітні фільтри, похідні фільтри та багато інших моделей.

Вибирайте, варіант, який найбільше підходить вам, вживайте по-справжньому чисту воду, з якою всі напої будуть набагато кориснішими. Залишились питання? Пишіть або дзвоніть, ми обов'язково допоможемо підібрати відповідний пристрій.

Автор: Ірина Кузьменко
Дата: 15.09.2021 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити