Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Будова мембранної системи очищення води

Будова мембранної системи очищення води

Все більше користувачів роблять свій вибір на користь мембранних систем очистки води, які працюють на зворотному осмосі. Це не дивно, адже такі конструкції забезпечують отримання якісної питної води без домішок. Основою конструкції є мембрана. З особливостями її будови користувачам слід познайомитися ближче перед купівлею насосної системи.

Особливості конструкції

Пристрій мембрани зворотного осмосу досить простий. Серед її основних функцій видалення 98% забруднень у вигляді:

  • солей;
  • важких металів;
  • бактерій та ін.

До попадання в мембрану, яка виконує основний етап очищення, вода проходить через фільтри. Вони усувають великі фракції піску, мулу, іржі та інших з'єднань.

Будова мембранної системи очищення води дозволяє видаляти велику кількість забруднень за рахунок наявності декількох шарів. В основі: сітка-сепаратор, поліетиленова підкладка, волокна поліестеру, безпосередньо мембрана. Вся конструкція надійно зафіксована між собою. Багатоступенева основа розміщується на пластиковій трубі. Для захисту вся конструкція укладена в корпус.

Цей пристрій забезпечує роздільний поділ рідини на 2 потоки: пермеат і концентрат. Перший є вже повністю очищеною водою, яка перенаправляється в накопичувальний бак. Концентрат спускається в стоки. Перед надходженням до споживача з накопичувача вода спочатку проходить через останній вугільний фільтр, а потім надходить під тиском через кран.

Побутові моделі насосів зворотного осмосу монтуються в кухні під мийкою. Мають при цьому досить компактні габарити. Є моделі, призначені для промислової експлуатації. Пристрої відрізняються за обсягом оброблюваної рідини. Продуктивність може варіюватися від 50 до 400 галон.

Вибір пристрою по продуктивності повинен базуватися на цілях і потребах користувачів. Звичайно, від кількості, оброблюваної рідини безпосередньо буде залежати ціна. Для забезпечення сім'ї з 3 осіб водою, буде досить пристрою з продуктивністю 50 галон на добу. Немає необхідності переплачувати за більш високі обсяги.

Перевагами даних пристроїв є можливість їх ремонту і тривалий термін служби. Матеріали користувач легко зможе змінити самостійно, уважно розібравши інструкцію виробника.

Де можна купити систему очищення води зворотного осмосу

На сайті AKVO всі жителі України можуть підібрати відповідний насос для власних потреб. Тут представлені кращі моделі від провідних виробників, як світових, так і вітчизняних.

Ми гарантуємо якість. Всі товари сертифіковані, знаходяться на гарантії. Протягом гарантійного терміну користувачі можуть скористатися послугами нашого сервісу для ремонту, заміни. Також можливі ремонтні роботи, обслуговування систем після закінчення гарантії. Більш докладно про ціни на послуги і монтаж можна почитати в окремому розділі. Є можливість виклику майстра не тільки по місту Київ, а й за його межі.

Оформлення замовлення здійснюється в режимі онлайн або по телефонах, вказаних на сайті. У нас працюють найкращі фахівці, які допоможуть швидко підібрати правильний варіант насоса для вирішення конкретних завдань. Оплату можна внести декількома способами. Доставку забезпечують кращі транспортні компанії. Ви можете вибрати будь-яку. При отриманні неякісного, бракованого товару, є можливість повернення або обміну протягом 14 днів.

Звертайтеся - допоможемо забезпечити вашу сім'ю якісної чистою водою!

Автор: Олександр Трофімов
Дата: 15.07.2022 р.
Ви можете замовити