Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Smart-фільтр - сучасний спосіб отримання чистої води

Smart-фільтр (розумний фільтр). Час йде вперед і технології з очищення води теж не стоять на місці. Зовсім недавно системи фільтрації мали досить стандартну компоновку і в цілому виконували свої завдання. Але виникало кілька питань, або навіть сказати - виникали завдання, які не можна було вирішити стандартним способом. Які? Перерахуємо їх нижче:

  1. Як визначати в кожному окремому випадку ресурс картриджів і терміни їх заміни?
  2. Як контролювати якість очищеної води? А адже найчастіше якість очищеної води безпосередньо залежить від рівня забруднення входить в фільтр води. Наприклад: влітку вода має стерпне якість, але як тільки починаються дощі або паводки, якість істотно погіршується. Відповідно отримуємо різний ресурс фільтра в залежності від умов експлуатації.
  3. Як захистити себе від аварійних ситуацій в разі пошкодження фільтра для води? Як поведе себе фільтр, наприклад, в разі гідроудару і розриву з'єднань або колби фільтра? Від цього хочеться себе якось застрахувати. Збитки можуть обчислюватися тисячами доларів.
  4. Як адаптувати систему фільтрації під свої потреби? Наприклад: однакові фільтри можуть стояти і в квартирі, і на дачі. Відповідно, кількість очищеної води буде різним, і працювати фільтри теж будуть по-різному.

Smart-фільтри - дивіться повний асортимент ТУТ.



Ці завдання в тій чи іншій мірі здатні вирішити Smart-фільтри (розумні фільтри). Як це відбувається? Все завдяки електронним датчикам і вбудованому мікрокомп'ютеру. Розглянемо нижче детальніше.

Завдання, які вирішують такі системи:

1. Як визначати в кожному окремому випадку ресурс картриджів і терміни їх заміни?
Smart-фільтр має вбудовані датчики, які контролюють ефективність роботи картриджів і або припиняють подачу води, або подають світловий або звуковий сигнал, нагадуючи про необхідність замінити змінні модулі в вашому фільтрі. У деяких випадках таке нагадування може статися через 3-6 місяців, а в деяких і через рік - фільтр сам визначає, коли потрібно міняти картриджі.

2. Як контролювати якість очищеної води?
Smart-фільтр має вбудовані датчики. Електронні датчики контролюють якість води, що очищається в реальному часі. Такий фільтр просто зупинить подачу води або попередить вас, якщо якість води буде погіршаться і вона буде не досить чистою. Стандартні фільтри не мають такої характеристики і вони просто не здатні хоч якось захистити свого споживача. Якщо щось вийде з під вашого контролю - ви будете пити брудну воду. Smart-фільтр не допустить такої ситуації!

3. Як захистити себе від аварійних ситуацій в разі пошкодження фільтра для води?
Smart-фільтр має вбудовані датчики "анти потоп" і перекривають клапана всередині своєї конструкції. Якщо щось пішло не так, фільтр автоматично перекриває воду і не дає затопити ваших сусідів. А якщо немає електрики? Тоді клапан на вході в фільтр буде просто закритий! Так само Smart-фільтри комплектуються більш якісними матеріалами та саме по собі це вже, в якійсь мірі гарантує відсутність протікання, ніж це буде в більш дешевих системах.

4. Як адаптувати систему фільтрації під свої потреби?
Smart-фільтри, як правило, оснащені мікрокомп'ютером, насосом, більш якісними картриджами з великим ресурсом, ніж в стандартних фільтрах, а це вже хороший запас міцності для більш якісної роботи і більш високої якості очищення води. Смакові якості теж будуть вищими, ніж у недорогих системах очищення. Також є моделі Smart-фільтрів можуть регулювати смакові якості води і її жорсткість і мінералізацію.

Незаперечно, недорогі фільтри вартістю до 500-600 $ просто нездатні дати такий рівень комфорту і надійності. А Smart-фільтри роблять це вже зараз.

Наш інтернет-магазин AKVO встановив сотні таких фільтрів для води по всій Україні. Маємо багаторічний досвід в цьому питанні. Телефонуйте, приходьте, звертайтеся до наших фахівців вже сьогодні і отримуйте не просто чисту воду, а й комфорт!

Популярні моделі Smart-фільтрів:

Автор: Олександр Трофімов
Дата: 17.09.2020 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити