Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Сервіс, заміна картриджів для води і ремонт фільтрів

Якісно!
Своєчасно!
Доступно!

Залиште запит на сервісне обслуговування - і ми зв'яжемося з вами протягом декількох годин. Вартість за даними робіт ви можете дізнатися у нашого сервісного менеджера, який передзвонить вам.

Як і будь-який прилад, фільтр для води теж потребує періодичного сервісного обслуговування і ремонту. Наша сервісна служба завжди готова вам допомогти в цьому. Які завдання ми вирішуємо:

  • Монтаж, установка водоочисного обладнання: обезжелезівателі, пом'якшувачі і комплексних фільтрів від Ecosoft, Organic, умячгітелей АКВАФОР WATERBOSS , Clack. Робимо попередній огляд місця монтажу з виїздом майстра, з прорахунком вартості запчастин і вартості додаткових робіт (якщо такі є), експрес аналіз води і повністю грамотний підбір і план-схема установки обладнання. Встановлюємо фільтри механічної очистки в квартирах і котеджах.

Вартість монтажу в залежності від складності - 750-1150 гривень. Монтаж магістрального фільтра - 300-450 гривень. На деякі моделі діє акція - безкоштовний монтаж! На всі роботи дається гарантія.

  • Обслуговування побутових фільтрів для води. Кожен клієнт вноситься до електронної бази з автоматичним нагадуванням про сервісне обслуговування фільтра для води і своєчасної заміни картриджів. Спеціально створена програма веде контроль і нагадує про те, коли потрібно замінити картриджі для води . Ви не пропустите заміну картриджів для води!

Виклик майстра для заміни змінних елементів - 130 гривень. Додатково оплачуються заміна мембран і проведення дезінфекції фільтра і накопичувального бака (якщо є в цьому необхідність).

  • Ремонт фільтрів під мийку і зворотного осмосу в Києві, Харкові, Львові, Дніпрі та інших містах нашої країни. На нашому складі завжди є необхідний набір запчастин: фиттинги, трубки, зворотні клапана, обмежувачі дренажу, корпусу мембранодержателі і колби на водоочисники. Можете ознайомитися з нашим прайсом на запчастини в розділі Корпуси та комплектуючі до фільтрів .

Вартість ремонтних робіт обговорюються окремо, і залежать від складності монтажу.

Діагностика, перевірка якості води - безкоштовно!

Проводимо ремонт фільтрів Atoll, Аквафор, Гейзер, Наша Вода, Zepter, і практично всі модифікації і марки водяних фільтрів.

Зателефонуйте до нас і майстер приїде до вас з необхідним набором для якісного ремонту в стислі терміни.

  • Сервіс, перезасипка фільтрів колонного типу та кабінетів, обезжелезівателі, пом'якшувачі і комплексних фільтрів від Ecosoft, Organic, Clack і інших виробників. Ми зможемо підібрати і запропонувати вам оригінальні фільтруючі суміші: Birm , Вугілля активоване Centaur® (знезалізнення, видалення сірководню) , Ecomix і інші суміші та іонообмінні смоли для умягxенія і удаленbя заліза. Проводимо якісну діагностику та усунення неполадок в керуючих клапанах Clack, RX, Flack. Запчастини та витратні матеріали завжди є в наявності і вам не потрібно довго чекати рішення вашого питання. Наші ціни приємно здивують вас своєю демократичністю.

Вартість перезасипкі фільтра - 650-1150 гривень. Залежить від складності робіт і розміру фільтра.

В процесі робіт виробляємо:

  • чистку клапана
  • експрес аналіз води до фільтра і після фільтра
  • програмування клапана під конкретний аналіз води

Замовляючи послуги з сервісу і заміні картриджів в магазині АКВО, у вас є можливість отримати знижку на витратні матеріали до 15%!

Увага! Тільки якісний і професійний сервіс забезпечить якісну роботу вашого водоочисного обладнання!

За детальною інформацією звертайтеся в наш магазин за телефонами:

(044) 247-94-00
(063) 247-94-00
(067) 247-97-00
(095) 277-25-00

Замовити сервісне обслуговування і ремонт фільтра у нас можна, заповнивши форму нижче.

Ми працюємо 7 днів на тиждень!

Наші співробітники проходять постійне навчання на заводах виробниках, тренінги та курси з підвищення кваліфікації. На практиці ми вже змогли допомогти тисячам власників водоочисного обладнання!

Автор: Сергій Трофімов
Дата: 20.07.2021 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити