Фільтри для видалення заліза з сорбентами АС і МС, Обсяг завантаження фільтра - 26 - 40 Л

Фільтр знезалізнення Wave Cyber FE25-40
Ціна 10589 грн
Артикул:10772
  • Продуктивність — до 1,1 м³/год
  • Повністю природний метод очищення
  • Досвід використання більше 10 років в промисловості
  • Низька ціна в порівнянні з аналогами
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукаєте де купити Фільтри знезалізнювальні речовини з сорбентами ас і мс з об'ємом завантаження 26 - 40 літрів кращої якості?

В інтернет магазині - akvo.com.ua у Вас є можливість - купити ємність для питної води, а також - картриджі для filter1 за конкурентною ціною. Якщо Ви хочете ємність для води купити то це правильне рішення, так як це вже говорить про те, що Ви приділяєте увагу свому здоров'ю.

Фільтри знезалізнювальні речовини з сорбентами ас і мс з об'ємом завантаження 26 - 40 літрів за відмінними цінами.

Якщо Ви вважаєте, що вартість осмос, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Вам потрібно пляшки для води купити, то вартість може варіюватись залежно від виробника та конкретної моделі, якщо Вас цікавить осмос, ціна Вас гарно вразить, переходьте в потрібну категорію, вибирайте товар, що Вас цікавить, і Ви будете приємно здивовані вартістю товарів. Також, якщо Вам необхідний фільтр глечик для води але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, телефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю Вам допоможемо. Нагадуємо Вам, що у нас Ви завжди можете лабораторний аналіз води використовуючи професійне обладнання, можна отримати повний звіт про якість води.