Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Saleplas - що це за бренд

Всім відомо, що якість водопровідної води далека від необхідних вимог та санітарних норм. Тому всі, хто дбає про своє здоров'я та здоров'я своєї сім'ї, встановлюють у будинках та квартирах фільтруючі системи. Завдяки механічному очищенню за допомогою магістральних фільтрів, водопровідна вода набуває потрібних параметрів. А для більш глибокої та ретельної фільтрації використовуються фільтри зворотного осмосу, що встановлюються під миттям на кухні. Таким чином ви зможете самостійно за допомогою сучасного обладнання, що фільтрує, перетворити водопровідну воду з-під крана, на кристально чисту питну воду.

У спеціалізованих магазинах та інтернет-майданчиках можна зустріти різні фільтруючі системи, виготовлені виробниками з різних країн. Бажаємо звернути вашу увагу на бренд Saleplas (Іспанія), який постачає на український ринок високоякісне обладнання для фільтрації та очищення води.

Іспанський бренд Saleplas - висока якість та безпека фільтруючих систем

Іспанські виробники відомі по всьому світу своєю високоякісною продукцією, її стильним дизайном та широким асортиментом, здатним задовольнити будь-які запити. Компанія Saleplas – не виняток, на ринку фільтруючих систем вона пропонує висококласні фільтри, що відповідають суворим європейським стандартам.

Компанія AKVO пропонує такі види фільтрів для води від бренду Saleplas:

  1. Самопромивні сітчасті - призначені для первинної обробки води, сприяють механічному видаленню великих частинок, присутніх у водопровідній воді - окалини, іржі з труб, піску, мулу та бруду. Такі фільтри отримали свою назву через те, що всередині фільтра знаходиться сітка з дрібними осередками, виготовлена з нержавіючої сталі або міцного пластику;
  2. Промислові системи очищення - призначені для фільтрації великих обсягів води, вони встановлюються на комерційних та громадських підприємствах, відрізняються великими розмірами та великою пропускною спроможністю;
  3. Дискові промивні для механічного очищення – використовуються для попереднього очищення води від механічних включень. Фільтрація відбувається завдяки щільно з'єднаним між собою дискам.

Бруд і дрібне сміття, які збираються в результаті проведеної фільтрації, зливаються в каналізаційну систему.

Особливості та переваги фільтрів SALEPLAS

Всі фільтруючі пристрої іспанського бренду Saleplas відрізняються компактними розмірами, пропускною здатністю та високою якістю очищення води. Для їх виготовлення компанія використовує міцні матеріали, які не піддаються корозії, стійкі до дії реагентів та здатні працювати в агресивних умовах.

Фільтри Saleplas сконструйовані таким чином, що їх металеві деталі не вступають у контакт із водою. Деталі, що контактують із вологою, виготовляються з високоякісного поліпропілену.

Сам корпус та його кришка відрізняються високою міцністю та надійністю, оскільки виготовлені з термопластику високої якості. Всі пристрої легко монтуються та експлуатуються. Змінні картриджі, що фільтрують, можна замінити самостійно, для цього не потрібні спеціальні знання. Дискові фільтри легко промиваються вручну. Для цього потрібно просто зупинити роботу системи, дістати диск із корпусу та ретельно промити його щіткою.

Придбати фільтри для води Saleplas можна в інтернет-магазині АКВО. Якщо при купівлі або виборі обладнання у вас виникнуть питання, ви можете звернутися за допомогою до наших менеджерів, які з радістю вам допоможуть.

Автор: Сергій Трофімов
Дата: 04.04.2024 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити