Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Промислові фільтри для очищення води: характеристики

Робота практично кожного підприємства пов'язана із споживанням води у певних обсягах. Одні комерційні структури використовують малу кількість води, інші споживають великі обсяги, оскільки без неї неможливий технологічний процес виготовлення продукції. Застосування водопровідної води без додаткового очищення в харчовій, фармацевтичній та інших сферах може спричинити появу на ринку недоброякісних продуктів харчування, медичних препаратів, безалкогольних напоїв тощо. Тому при запуску виробничих потужностей важливо звернутися до експертів із очисних установок та узгодити проект системи, яка забезпечить технологічний процес чистою водою без небезпечних забруднень.

Промисловий зворотний осмос - технічні характеристики

Технічні особливості промислового фільтра зворотного осмосу залежать від потреб підприємства. Модульні системи створюються безпосередньо на місці застосування, складаються з:

  • Обладнання для очищення - фільтр тонкого очищення попередньої дії;
  • Мембранних блоків - кількість відповідає запланованій продуктивності системи, а також технічним характеристикам одного модуля;
  • Насоси підвищення тиску - вони забезпечують запланований перепад тиску;
  • Трубопровідна обв'язка - вона необхідна для встановлення контрольно-вимірювальних приладів та запірної арматури;
  • Промивний блок для очищення мембрани;
  • Електричні шафи управління і контролерів.

Усі елементи системи кріпляться на підставку. Основа виготовлена з металевої пластини, яка забезпечує надійність та довговічність конструкції.

Перш ніж комплектувати промисловий фільтр води, створюється проект, у якому кожна характеристика відповідає робочому потенціалу майбутньої установки. Завдяки широкому асортименту моделей в інтернет-магазині AKVO, наші фахівці створять промисловий фільтр з ідеальними технічними характеристиками для встановлення в промисловому цеху або на підприємстві громадського харчування, переробці сільськогосподарської продукції та інших комерційних структурах.

Як замовити промисловий фільтр

Установки для очищення води у великих обсягах пропонує замовити інтернет-магазин AKVO. Наші можливості дозволяють обслуговувати клієнтів, які планують встановлення обладнання з різними характеристиками потужності. Грамотний підхід до створення очисних систем, індивідуальна робота з кожним замовником дозволяє створювати системні рішення з оптимальними характеристиками. Вартість системних проектів залежить індивідуально, залежить від виробника обладнання, масштабності установки та інших нюансів.

У нас можна замовити фільтри для очищення води з доставкою у будь-який регіон України. Замовлення надсилаємо Новою Поштою, система оплати дозволяє клієнту розраховуватися зручним для нього способом. Наші послуги спрямовані на збереження здоров'я ваших співробітників, забезпечення підприємства чистою водою.

Автор: Олександр Трофімов
Дата: 08.09.2021 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити