Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Користь дощової води

Чи можна пити дощову воду? Це питання іноді цікавить людство – особливо в умовах жорстокого дефіциту питної води в окремих регіонах нашої планети. Якщо відповідати на нього коротко, то теоретично так, адже використання такої води благородно впливає для всього живого на Землі. Інше питання, що для цього потрібно проживати в так званій місцевості – бездоганній з екологічної точки зору. В інших випадках можна говорити лише про можливості використання дощової води в господарстві та при поливі городу.

Докладніше про користь та шкоду дощової води

Так як будь-які рідини мають потужний ефект розчинності, то на склад крапель опадів повною мірою впливають багато факторів. Насамперед, це стан повітря у місцевості, де відбувається формування хмари. Також враховується тип та кількість елементів в атмосферному шарі. Найбруднішою дощова вода буває на початку зливи, протягом 20 хвилин, далі її склад стає більш прийнятним. У такому разі її можна використовувати не лише для поливу городу, прання та інших господарських потреб. При використанні спеціальних фільтрів, що очищають – таких, DWETS Тритон, вона цілком стає придатна для пиття. Чи можна використовувати дощову воду: найчастіше, її користь полягає в наступному:

  • організм досить легко її засвоює;
  • вона не створює передумов для утворення сечокам'яних хвороб через унікальну м'якість;
  • шкірні покриви людини під її впливом добре зволожуються;
  • волосся стає податливим, м'яким і блискучим;
  • при приготуванні їжі на посуді не утворюється накип.

Якщо ж приймати таку воду без належного рівня очищення, то слід зазначити деякі ризики для людини. У такому разі шкода зібраної після дощу вологи полягає в наступному:

  • хімічні забруднювачі, особливо важких металів, і навіть бактеріальні забруднення;
  • при збиранні її в сильно забруднених місцях у складі можна виявити бруд із поверхонь, мікроби, екскременти птахів;
  • ємності для води можуть містити шкідливі речовини.

Чи придатна дощова вода для пиття у вашому конкретному випадку – вирішувати лише вам. Зазвичай така необхідність виникає у мандрівників або в інших людей, які перебувають у екстремальних умовах. Тому найкращим рішенням у таких ситуаціях буде придбання спеціальних фільтрів для мандрівників.

Де купити найкращі фільтри: пропозиції

Інтернет-магазин AKVO пропонує великий вибір обладнання для очищення води. Великий сегмент продукції у нас займають похідні фільтри, які можна брати із собою, і дозволяють зробити зібрану воду придатною для вживання. Використовуючи, наприклад, модель Аквафор Універсал Похідний фільтр, ви зможете без проблем випивати чисту воду в походах. А виріб Роса 913, оснащений соломинкою з насосом, дозволяє якісно не лише очистити воду від брудних домішок, а й покращити її колір та запах.

Асортимент нашого каталогу допоможе вам відповісти у позитивному ключі на запитання, чи можна пити дощову воду.
Залишайте свої заявки на сайті, після чого менеджери магазину зв'яжуться з вами для вирішення організаційних моментів купівлі та доставки. Замовити обладнання на онлайн-майданчику можуть мешканці всієї України, що значно заощаджує їхній час та кошти. Інтернет-магазин AKVO - експерт у галузі фільтрів для води.

Автор: Сергій Трофімов
Дата: 20.12.2022 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити