Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Чому не можна пити водопровідну воду

Вода з-під крана в Україні вважається малопридатною для пиття та приготування їжі, можна навіть сказати непридатною. І справа не тільки в тому, що в нашій країні вода очищується за застарілими схемами, які не змінювалися з часів СРСР. Тобто для очищення використовується виключно хлор, який у багатьох країнах вважається отруйним. Всі розвинені європейські країни вже давно відмовилися від нього, оскільки цей компонент дуже негативно впливає на стан здоров'я людини.

Крім того, в Україні продовжують користуватися застарілими водопровідними системами, яким по 40 і більше років. У деяких регіонах України зношеність водопроводу досягає 70-80%, що не може не відбиватися на якості води, що подається. У ній можуть виявитися дрібні частки окалини та іржі з труб, шкідливі для здоров'я людини та свійських тварин. Ось чому не можна пити воду з-під крана без її попередньої підготовки.

Чи небезпечно пити воду з-під крана та які наслідки цього?

Жителі нашої країни вже давно не довіряють системам водопідготовки, які працюють в Україні. У багатьох регіонах люди скаржаться на присутність запаху хлору, появу осаду, зміну кольору, жорсткість, тому не ризикують пити водопровідну воду без додаткової фільтрації та очищення.

Найгірша ситуація з якістю питної води склалася у східних областях нашої країни. Це пов'язано з тим, що саме у цих регіонах зосереджено велику кількість великих промислових підприємств, які, незважаючи на попередження екологів, продовжують забруднювати повітря та воду своїми шкідливими відходами.

Існує думка, що покращити якість води можна її кип'ятінням. Однак таким чином буде знищено лише мікроби та інші паразити, а хімічні забруднення залишаться. До них відносяться пестициди, солі, важкі метали, діоксини та інші отруйні речовини. Природно, що випивши одну склянку води з-під крана, ви не відчуєте жодної шкоди, але якщо її вживати регулярно, можуть виникнути проблеми з шлунково-кишковим трактом, суглобами, роботою серцево-судинної системи, а в деяких випадках навіть розвиваються онкологічні захворювання. Крім цього, неякісна вода впливає на роботу сантехнічних приладів, змішувачів та техніки, підключеної до водопровідної системи.

Сьогодні в багатьох регіонах України почали вживати активних заходів, спрямованих на поліпшення екології внаслідок небезпеки, що склалася. Однак ці заходи не можуть вирішити проблеми, що накопичилися, в одну мить, для цього потрібен певний час і значні фінансові вкладення.

Ефективне обладнання для водопідготовки з доставкою по всій Україні

Для мешканців України, які бажають споживати чисту та якісну питну воду, є два шляхи – купувати бутильований продукт чи встановити системи водопідготовки у своєму будинку. Якщо ви вирішили піти другим шляхом, то інтернет-магазин AKVO стане вашим активним помічником для здійснення цієї мети. У нашому каталозі ви знайдете все, що потрібно - системи зворотного осмосу, змінні картриджі до них, пом'якшувачі, знезалізнювальні фільтри, ультрафіолетові лампи для очищення води і т.д.. За допомогою цього обладнання кристально чистою стане вода не тільки з водопровідних систем, але і з колодязя, свердловини на дачі.

Ми пропонуємо фільтри, які здатні виконувати механічне, хімічне, біологічне та ультрафіолетове очищення води. У нас можна купити високоякісне очисне обладнання, яке впорається із залишками хлору, механічними включеннями, солями, важкими металами, надлишком заліза та інших шкідливих включень.

Співробітники AKVO готові надати професійну допомогу у виборі потрібного обладнання. Крім цього, ми пропонуємо послуги з монтажу купленого обладнання та його сервісне обслуговування.

Автор: Сергій Трофімов
Дата: 06.03.2023 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити