Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Принцип роботи промислового зворотного осмосу

Сучасне суспільство прагне до використання натуральних продуктів харчування та високої якості напоїв. Однак також не менш важливо подбати про якість води, яку ми п'ємо. Вона життєво необхідна людському організму, але користь від неї буде лише в тому випадку, якщо вона буде очищеною, без наявності важких металів та органіки, які можуть призводити до інтоксикації організму та виникнення різних захворювань. Вода з колодязів та свердловин також підлягає обов'язковому очищенню – з цією метою на спеціалізованих об'єктах встановлюються промислові системи очищення води зі зворотним осмосом. Чим досконаліша технологія промислової установки зворотного осмосу, тим безпечніше застосування води, що пройшла очищення.

Промисловий зворотний осмос застосовується на підприємствах, що працюють у харчовій, медичній сфері. Обладнання підходить для забезпечення працездатності закладів громадського харчування, де пропонуються страви та напої власного приготування ресторани, кафе, бари. Аналогічні системи встановлюються у готелях, пансіонатах та санаторіях, у готельних комплексах та інших закладах сфери обслуговування. У приватних та державних медичних центрах також вітається наявність установок із підвищеним запасом потужності.

Принцип дії промислової системи зворотного осмосу

Принцип роботи промислового зворотного осмосу полягає в тому, що установка виконує поетапне очищення води:

  1. Попереднє очищення води виконують передфільтри;
  2. Далі вода подається у зворотноосмотичну мембрану (за допомогою насоса підвищеного тиску);
  3. У мембрані вода поділяється на два потоки - очищений і висококонцентрований солевмісний;
  4. Зі зворотного осмосу вода виходить вже в очищеному вигляді;
  5. Вимірюється витрата води і вона збирається в накопичувальній ємності.
  6. Концентрат із підвищеним вмістом солей скидається в каналізаційну систему або перенаправляється на повторне очищення, якщо технологічним циклом передбачена повторна обробка.

Позаштатне відключення установки відбувається внаслідок спрацьовування реле, якщо тиск у системі підвищується до неприпустимих значень. Також реле відключає систему якщо до регламентованих значень заповнені накопичувальні ємності для очищеної води. В автоматичному режимі відбувається запуск промивання мембран.

Очисні установки в інтернет-магазині AKVO

Магазин онлайн AKVO спеціалізується на постачанні та встановленні очисних систем. Наші фахівці проконсультують приватних клієнтів та юридичних осіб, зацікавлених у купівлі та монтажі ефективного обладнання для очищення води водопровідної або інших джерел.

Ми доставляємо замовлені системи до всіх міст України, у деяких населених пунктах маємо власні професійні бригади, які можуть виконати всі монтажні роботи для встановлення обладнання. У нашому каталозі представлено обладнання різної потужності, яке постачається різними виробниками. Різноманітність асортименту дає можливість покупцеві вибрати вигідні рішення, як за вартістю, так і за функціональними та технічними характеристиками.

Автор: Олександр Трофімов
Дата: 22.06.2022 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити