Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Несправності промислового зворотного осмосу

Промислова система зворотного осмосу

На даний момент установка зворотного осмосу — найефективніший спосіб промислового очищення води, яка постачається на підприємство з централізованого водопроводу, видобувається з підземних глибин або з річок, озер, інших наземних джерел. Установки для промислового очищення застосовуються на підприємствах і в цехах, які представляють на ринку харчову, фармацевтичну, медичну, переробну промисловість. Для кожного споживача формується очисна установка, виходячи з індивідуальних запитів. Потужність системи моделюється відповідно до обсягів споживаної води. Для ресторанів та невеликих готелів рівень споживання мінімальний, для виробничих цехів, де розфасовується в бутлі питна вода — максимальний.

Несправності промислової установки зворотного осмосу

Правильно підібрані модулі дозволять уникнути можливих неполадок в системі очищення, а купівля якісного обладнання сприяє не тільки ефективному виконанню поставлених завдань, а й більш тривалій роботі системи без поломок. Це потрібно пам'ятати споживачеві, який планує установку очисного обладнання.

Найбільш часто зустрічаються поломки:

  • природний знос витратних матеріалів;
  • поломка нагнітального насоса;
  • виробничий брак одного з елементів системи;
  • неналежна експлуатація та обслуговування установки;
  • несправність блоку управління.

Найчастіше візуально визначити поломку неможливо, якщо вона не пов'язана з протіканням води в місцях стиків труб і деяких інших чинників. Визначити несправність і усунути її на професійному рівні зможе тільки фахівець. Не намагайтеся самостійно вирішити системні проблеми — непрофесійний підхід до вирішення проблеми може привести до ще більших проблем.

Послуги інтернет-магазину AKVO

Спеціалізуємося на постачанні клієнтам з усіх регіонів України якісного очисного обладнання для води. Наші співробітники професійно вирішують питання, пов'язані з усуненням поломок установок, які знаходяться на сервісному обслуговуванні.

У каталозі інтернет-магазину AKVO представлено тільки якісне обладнання для приватного і промислового використання. Позиціонуємо системи різних виробників, що дозволяє покупцям вибрати найбільш вигідне рішення за ціною і якістю. Консультуємо замовників, рекомендуємо обладнання, яке на думку наших фахівців, є максимально вигідним для покупки — тривала експлуатація, відсутність системних поломок, ефективне очищення води від шкідливих для людського організму домішок.

Звертайтеся до менеджерів, якщо виникли проблеми з вибором систем очищення. Замовляйте товарні позиції з каталогу з доставкою в Одесу, Харків, Дніпро, Львів та інші міста України. У нас лояльна цінова політика та гарантії на обладнання (від виробника або магазину).

Автор: Олександр Трофімов
Дата: 21.02.2023 р.
Ви можете замовити