Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Як часто потрібно міняти картриджі у фільтрах?

Якість води у водопровідних трубах та свердловинах залишає бажати кращого. Встановлення фільтрів – правильне вирішення цієї проблеми, чим і користується більшість українських сімей. Для поліпшення якості води використовують глечики з картриджами, насадки на кран, ультрафільтраційні установки, багатоступеневі проточні системи, зворотний осмос. Дані водоочисники є універсальними та досить ефективно очищають воду від різних забруднень.

Вибирати водоочисник необхідно з огляду на якість води. Водопровідна вода може містити хлор, механічні, хімічні елементи та шкідливі бактерії. Артезіанська вода відрізняється високим вмістом заліза, марганцю, сірководню, органічних сполук, шкідливих здоров'ю. Вибір виду фільтрування повинен проводитись з урахуванням аналізу води, який можна зробити у спеціалізованій лабораторії компанії AKVO. Після встановлення очисного обладнання багато хто забуває про такий важливий факт, як своєчасна заміна витратних елементів, що також впливає на якість води, яку люди використовують у питних та побутових цілях.

Як часто потрібно міняти картриджі у фільтрі для води?

Це питання хвилює багатьох користувачів, адже від цього залежить здоров'я. Почнемо з того, що кожен елемент, що фільтрує, має певний термін служби, що вказується виробником на упаковці. Термін експлуатації залежить від виду матеріалу. Найчастіше фільтри виготовляються з:

  • поліпропіленового волокна;
  • активованого вугілля;
  • іонообмінної смоли;
  • спеціальних мембран.

Поліпропіленове волокно застосовується для утилізації завислих частинок, вугілля добре усуває органічні речовини, хлор, пестициди, іонообмінна смола служить очищувачем від солей жорсткості, спеціальні мембрани проводять тонке очищення води. Виробник вказує терміни, як часто треба міняти картридж - можна прочитати на упаковці, вибравши фільтри для води Аквафор, Гейзер або комплектуючі елементи іншого виробника на сайті akvo.com.ua.

Коли міняти картриджі на фільтри – може залежати від багатьох факторів, включаючи рівень забруднення води, обсяг споживання, температурний режим у приміщенні. Більшість витратних елементів очисних систем розрахована на експлуатацію до 6 місяців. Терміни післяфільтрації, а також мінералізатора більше і можуть становити до одного року, мембран для систем зворотного осмосу – до 36 місяців, залежно від матеріалу виготовлення (ароматичний поліамід, ацетилцелюлоза). Фільтр у глечику має невеликий термін служби - до двох місяців, що обумовлено його невеликим розміром.

Чиста та свіжа вода разом із компанією AKVO

Несвоєчасна зміна картриджів для очищення води може ще більше погіршити ситуацію, оскільки забруднювачі, що накопичилися, потраплятимуть у споживану воду. Фахівці компанії AKVO безкоштовно проконсультують з будь-якого питання, включаючи добірку очисної системи від надійних виробників, терміни своєчасної заміни комплектуючих, враховуючи вид приміщення, кількість води, що споживається, та інші критерії вибору. У нас в лабораторії можна провести аналіз Н2О, щоб вибрати відповідний фільтр з огляду на стан води певної місцевості. Також хіманаліз можна зробити, викликавши фахівця на об'єкт.

AKVO – зручний сервіс, професійні консультації, якісні системи та комплектуючі для очищення води з будь-якого регіону України!

Автор: Сергій Трофімов
Дата: 10.02.2019 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити