Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Аналіз води в Києві

Чимало жителів міст вважають, що проводити аналіз питної води – безглуздо, оскільки вода пройшла необхідну обробку. Однак досить хоч раз побачити стан водопровідних труб, щоб переконатися у протилежному. Також погіршення якості сприяють реакції, внаслідок окислення хімічних елементів.

Вода містить величезну кількість елементів, але серед них можуть бути шкідливі речовини, які негативно впливають на організм, призводять до погіршення самопочуття, мутації клітин, виникнення серйозних і небезпечних для життя захворювань. Деякі невідповідності помітні, варто лише налити воду в прозору ємність або спробувати відчути металевий присмак. Але більшість мікроорганізмів, бактерій, вірусів, суперечку неможливо побачити, тому найкращий вихід – перевірити якість питної води зі свердловини, колодязя чи ринв, зробити хімічні аналізи за доступною ціною можна по всій Україні, незалежно від міста проживання: Київ, Дніпро, Харків, Дніпро (Дніпропетровськ).

Навіщо необхідно проводити хіманаліз?

Перевірка якості води виконується в першу чергу для того, щоб з'ясувати, чи можна пити воду, не побоюючись за своє здоров'я. Після хімічного аналізу клієнт отримує інформацію, яка дозволяє:

  • виявити причини наявних захворювань;
  • запобігти виникненню хвороб;
  • придбати відповідний водоочисник.

Фільтри для води за функціональністю поділяються на декілька видів: усунення механічних, хімічних та біологічних забруднювачів. Аналіз підкаже, який тип системи фільтрації необхідно встановити.

Ціна на хімічний аналіз води залежить від місця розташування об'єкта (у Києві, Харкові, Дніпрі-Дніпропетровську та інших містах), кількості показників, що перевіряються, необхідності виїзду спеціаліста. Звернувшись до спеціалістів AKVO, ви отримаєте безкоштовну консультацію. Тут можна здійснити якісний аналіз води з крана, свердловини чи колодязя. Ми пропонуємо стандартний перелік, а також вимірювання за додатковими параметрами. Останнє виробляється, коли споживана вода береться із свердловин чи колодязів. У разі слід переконатися, що вона містить такі шкідливі елементи, як нітрати, нітрити і полифосфаты. Найчастіше вода відповідає санітарним нормам, проте клієнти скаржаться на наявність нальоту на приладах сантехніки або алергічних реакцій у сім'ї. У такому разі ми радимо провести розгорнуте дослідження на вміст міді.

Інтернет-магазин та лабораторія AKVO – гарантія чистої та якісної води

З переліком показників, за якими проводиться перевірка якості води, ви можете ознайомитись на порталі akvo.com.ua. Після проведення процедури наші фахівці допоможуть проаналізувати кожен результат, адже важко визначити можливу небезпеку без певного досвіду у цій сфері. Процедуру ми робимо з виїздом на об'єкт. Також ви можете доставити воду до нашого офісу за вказаною адресою на сайті (Київ, Позняки), що цілком дозволить заощадити, оскільки ціни на аналізи, коли пробу привезли в офіс, значно нижчі.

Після лабораторної процедури наші фахівці порекомендують відповідний фільтр для води з найефективнішим очищенням. При замовленні обладнання з водоочищення можна скористатися бонусною пропозицією – безкоштовний виїзд та аналіз за 15-ти показниками. З AKVO ви вживатимете тільки якісну, корисну та чисту воду!

Автор: Ірина Кузьменко
Дата: 18.11.2022 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити