Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Ви все ще купуєте воду в пляшках?

Більшість людей регулярно купують воду в пляшках. Це зручно, і багато хто з нас вважає, що вода в пляшках безпечніша для пиття, ніж водопровідна. Але правда в тому, що вода в пляшках не безпечніша. Фактично, якість питної води в пластикових пляшках не регулюється державними установами, в той час як водопровідна вода повинна відповідати суворим нормам, встановленим для захисту споживачів від небезпечних забруднень. Крім того, часто можна зустріти мінеральну бутильовану воду, яка була взята з того ж джерела, що і водопровідна. Таким чином, вода, яку ви п'єте, - це ні що інше, як фільтрована водопровідна вода, просто упакована для продажу за гроші. Так, не вся вода взята з корисних джерел, показаних на етикетці. І наостанок відзначимо - зручна одноразова пластикова пляшка може бути небезпечною для здоров'я!



Який ризик для здоров'я? У мінеральній бутильованій воді, яку ви п'єте, може міститися мікропластік, який надходить в організм разом з водою. Вчені з Державного університету Нью-Йорка Фредонія провели дослідження концентрації мікропластіка в бутильованій воді. Під час дослідження було перевірено 259 марок бутильованої води, щоб побачити, чи не містять вони пластикові частинки. Згідно з дослідженням, «з 259 проаналізованих пляшок в 93% були виявлені ознаки мікропластіка в воді». Це разюче, тому що саме бутильована вода є найбільш швидкозростаючою галуззю в індустрії напоїв - в даний час це сегмент ринку вартістю 100 мільярдів доларів. Це означає, що число людей, схильних до ризику вживання питної води, забрудненої пластиком, швидко збільшується. Вчені заявили: «Ймовірно, що велика частина пластику надходить в воду з самої пляшки, з кришки, а також внаслідок промислового процесу розливу води в пляшки». Таким чином, вода в пляшках не тільки завдає шкоди навколишньому середовищу через накопичення пластикових відходів, але також завдає шкоди нашому здоров'ю, коли ми ковтаємо мікропластік. І мікропластік НЕ вилуговується в воді з плином часу. Все відбувається відразу, як тільки пляшка заповнена.

Це не означає, що водопровідна вода безпечна для вживання. Насправді, в більшості проб водопровідної води є сліди мікропластіка. Однак концентрація пластикових частинок у водопровідній воді набагато нижча. Інше дослідження, проведене вченими з Університету Вісконсін-Медісон, показало, що бутильована вода, швидше за все, не краща водопровідної для споживання людиною, а водопровідна вода значно дешевше.

Отже, яке рішення цієї проблеми з водою? Подумайте про встановлення домашньої системи фільтрації води для очищення води. Ви можете встановити рішення по комплексній очищенню води для всього будинку або фільтр для питної води з окремим краном. Роблячи це, ви берете владу в свої руки: так ви не просто очистите воду вдома, але і зменшите кількість пластикових відходів у навколишньому середовищі, прибравши покупну воду в пляшках зі свого життя. Прийнявши таке рішення, ви можете бути спокійні за своє здоров'я і вплив на навколишнє середовище.

Зробіть наступний крок в усуненні бутильованої води зі свого життя. Зв'яжіться з консультантами АКВО, щоб довідатися про ціни фільтрів або замовити аналіз води. Спеціаліст з водоочищення допоможе вам визначити, що найкраще відповідає потребам у вашому будинку, будь то система зворотного осмоса, один з провідних в галузі пом'якшувач води пом'якшувач води або комбінація продуктів з водоочищення. Незалежно від того, яке рішення ви приймете, будьте обізнані про ситуацію з водою в вашому домі і бережіть своє здоров'я!

Автор: Ірина Кузьменко
Дата: 16.10.2019 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити