Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Найважливіший елемент у житті

Існує природний елемент, без якого не було б всього живого – це вода. Вона грає найважливішу роль нашій планеті, беручи участь у важливих життєвих процесах. До останніх можна віднести кругообіг води в природі, що забезпечує існування рослин та тварин. На кліматичні умови у будь-якому регіоні впливають річки, озера, моря, океани. Висока теплоємність Н2О забезпечує Землі комфортний режим температури. Ця рідина бере участь у процесі фотосинтезу, тому без неї все живе землі не змогло б отримувати при диханні життєво важливий кисень.

Особливу роль вода посідає у житті. Переконатися у цьому можна, заглибившись в анатомічні дані. Людина складається з 80% води. Людство і Н2О нерозривно пов'язані між собою: використовують для насичення організму рідиною, приготування їжі, умивання, купання, у господарських цілях.

Кількість та якість питної води визначає рівень розвитку будь-якого регіону. Навантаження на водні ресурси чисельністю населення, промисловістю, іншими сферами діяльності негативно впливає на обсяги Н2О у всьому світі. Саме тому Всесвітній день водних ресурсів, встановлений 22 грудня 1992, є дуже важливим на світовому рівні.

Головні цілі Всесвітнього дня води, водних ресурсів, що відзначається 22 березня

Міжнародний день води відзначається 22 березня. Головні його цілі – звернути увагу кожного мешканця на важливість Н2О, а також розробити методику раціонального використання. До 70% земної кулі покрито водою, проте переважно вона солона. Прісні водойми становлять трохи більше 2,5%, кілька відсотків заховані у льодовиках.

За останні 20 років запаси прісної Н2О скоротилися більш як на 20%. Саме тому на щорічних з'їздах обговорюються нагальні проблеми, пропонуються шляхи вирішення, призначається щорічна тематика з огляду на дослідження та статистичні дані. Все це відбувається з урахуванням цінностей:

  • джерела – споживання потреб людства. Природний кругообіг забезпечує повну віддачу, тому важливо зберегти чистоти водних ресурсів, забезпечити стійкість до посух;
  • для виробництва – важливо всім сфер діяльності, особливо сільського господарства. Діяльність на земельних ділянках згубно діє стан підземних вод. Розрахунок при реалізації продукції ведеться з огляду на використання кількості рідини, але без урахування забруднення та подальшого очищення для забезпечення безпеки при застосуванні.
  • соціально-культурні аспекти – дана тематика сприяє суспільній згуртованості, водні пейзажі можуть позитивно впливати на туризм, задоволення життям та інші людські цінності.

Ще однією головною цінністю є водопостачання. Застосування Н2О, використання як гігієни дуже важливо у житті кожної людини.

Якість Н2О – запорука здоров'я та прекрасного самопочуття

Якість Н2О в ґрунтових водах, централізованому водопостачанні залишає бажати кращого. У багатьох країнах світу, включаючи Україну, фінансового забезпечення для виправлення ситуації вкрай замало. Не дивно, що 2021 року тема Всесвітнього дня – «Цінність води». З огляду на міжнародне співробітництво є надія покращення якості Н2О на державному рівні. Однак дана рідина кожній людині необхідна щодня, тому слід подбати про здоров'я сьогодні, встановивши очисні фільтри вдома, у дитячих закладах, лікарнях, кафе, інших закладах.

На сайті компанії AKVO є великий вибір пристроїв для очищення води в квартирі та будинку, наприклад, Аквафор Кристал Н, де можна знайти багато корисних матеріалів з очищення води та фільтрів для води, дізнатися про промислові системні очищення, зворотний осмос, картриджі та комплектуючі від кращих виробників. Зв'яжіться з нашими менеджерами, які підберуть за вигідною ціною найбільш підходящу модель, враховуючи сферу застосування та якість Н2О.

Автор: Сергій Трофімов
Дата: 18.03.2022 р.
Ви можете замовити