Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Користь води для здоров'я людини

Сонце повітря та земля - ці три складові є головними джерелами, що забезпечують організм людини необхідними для життя речовинами. І якщо сонце та повітря ми не вибираємо, а задовольняємося тим, що дає природа, то якість питної води люди навчилися змінювати та покращувати залежно від своїх потреб.

Статистичні дані, представлені Всесвітньою організацією охорони здоров'я (ВООЗ), говорять про те, що багато параметрів питної води безпосередньо впливають на стан здоров'я людини. А причиною майже 80% різноманітних захворювань у світі стала неякісна питна вода.

Крім того, що вода вгамовує спрагу, вона ще постачає в організм людини до ¼ добової потреби необхідних для життя макро- та мікроелементів. Саме з цієї причини не рекомендується вживати надмірно очищену (дистильовану) воду, оскільки це може призвести до порушень у роботі різних життєво важливих органів. Крім цього, відбувається вимивання кальцію та фтору з кісток, що призводить до їх крихкості.

Яке значення має чистота питної води для здоров'я?

Дуже важливо знати стан води у тій місцевості, де ви проживаєте. Адже негативний вплив на стан здоров'я може як нестача корисних мікроелементів, так і їх надлишок. Якщо у воді є підвищений вміст сульфатів, можуть виникнути проблеми з роботою ШКТ. Зайвий вміст заліза призводить до сухості шкіри, появи алергії.

Поліпшити та зберегти якість питної води можна за допомогою різних фільтрів, що очищають та фільтруючих систем, які можна купити через каталог інтернет-магазину akvo.com.ua. Адже якщо вода відповідатиме всім стандартам, то вона матиме вражаючий ефект:

  • нормалізує температуру тіла;
  • допомагає засвоєнню організмом поживних речовин;
  • служить мастилом для суглобів;
  • перетворює спожиту їжу на енергію;
  • бере безпосередню участь в обмінному процесі;
  • сприяє виведенню шлаків та токсинів з організму.

Вживаючи щодня необхідну кількість рідини, організм людини отримує заряд енергії і стає витривалішим. Поліпшення якості питної води гарантує оптимальний водний баланс та покращує обмін речовин. Таким чином, вам стане легше контролювати свою вагу, тому що покращуються травні процеси.

Фільтри для води за вигідною ціною з доставкою по всій Україні

У цій статті ми розібралися з тим, яке значення має якість питної води для збереження здоров'я людини та водного обміну. Необхідно постійно стежити, щоб воно завжди залишалося незмінно високим.

Пропонуємо заглянути в каталог інтернет-магазину AKVO, де ви можете підібрати та купити різне обладнання для водопідготовки, яке можна встановити в квартирі, приватному будинку, на підприємстві. У нашому каталозі представлені пом'якшувачі Ecosoft FU 0817 CFB DV, Bluefilters Apollo L Soft пом'якшувач води, знезалізнювальнювач Wave Cyber FE25-40, RAIFIL C-1465 Birm та багато інших корисних пристроїв. Ми співпрацюємо з надійними вітчизняними та зарубіжними вир обниками, постачальниками високоякісного обладнання для очищення та фільтрації. Співробітники магазину пройшли спеціальне навчання, тому ви завжди можете розраховувати на отримання професійної консультації та допомогу у підборі необхідного обладнання для фільтрації води.

Автор: Олександр Трофімов
Дата: 12.11.2020 р.
Ви можете замовити