Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Пом'якшувач води кабінетного типу ADAM-15

Фільтр пом'якшення ADAM-15 призначений для очищення води від сполук марганцю, заліза, солей твердості. Обладнання має продуктивність 1–1,4 м³/год, завдяки чому забезпечить м'якою, приємною на смак водою сім'ю з 2-3 осіб. Система відрізняється ультракомпактними габаритами, за рахунок чого її встановлення не створить проблем навіть за умов малогабаритної квартири.

Переваги установки пом'якшувача кабінетного типу ADAM-15

Фільтр-пом'якшувач ADAM-15 забезпечує постачання м'якої води, очищеної від солей жорсткості, яку можна використовувати для приготування їжі, напоїв, а також у господарських цілях. Фільтр підключається до холодної водомагістралі, причому може використовуватися для очищення водного ресурсу, що надходить із централізованої системи або свердловини. Пристрої автоматичні, самостійно контролюють усі процеси роботи. Водний потік, що надходить у фільтр, проходить через завантаження з іонообмінної смоли, в процесі чого з нього видаляються органічні домішки, а іони кальцію та марганцю замінюються іонами натрію, що не становить небезпеки для здоров'я людини та працездатності техніки. Після цього водний потік надходить споживачеві.

У процесі інтенсивної експлуатації ресурс завантаження значно зменшується, і тоді фільтр самостійно входить у процес регенерації. Єдине, що потрібно від власника, — своєчасно додавати таблетовану сіль у бак. Крім цього, клапан, що управляє, може «запам'ятовувати» інтенсивність використання ресурсу і адаптувати роботу фільтра таким чином, щоб її було достатньо при піковому споживанні.

Регенерація проходить таким чином:

  • промивання потоком води у зворотному напрямку з вимиванням заліза та марганцю;
  • подача сольового розчину, що вимиває органіку та солі жорсткості;
  • повторне зворотне промивання з розпушуванням завантаження;
  • промивання прямим струмом, який забезпечує укладання матеріалу;
  • підготовка розчину для наступної регенерації.

Пройшовши процес регенерації, система повертається до вихідної функції ефективного очищення води. Використання такого очищеного водного ресурсу дає споживачеві масу переваг. Насамперед, вони стосуються прийняття водних процедур. Миття в м'якій воді не викликає таких неприємних явищ, як сухість шкіри або подразнення. Волосся набуде природної шовковистості, м'якості.

Позитивний вплив має очищена вода і на техніку, побутові прилади. Пральні, посудомийні машини, бойлери, електрочайники, кавоварки не страждатимуть від появи вапняного нальоту, накипу, які не лише знижують працездатність техніки, збільшують енерговитрати під час роботи, але можуть призвести до передчасного виходу обладнання з ладу. І, нарешті, використовуючи очищену пом'якшену воду, ви можете суттєво заощадити на покупці гігієнічних миючих засобів, прального порошку, кондиціонера. Економія, як правило, становить до 60-70%.

Купити пом'якшувач води кабінетного типу ADAM-15 в інтернет-магазині AKVO

В інтернет-магазині AKVO представлений широкий вибір водоочисного обладнання відомих брендів. В електронному каталозі ви можете ознайомитись із докладним описом, фото моделей. Купити фільтр-пом'якшувач ADAM-15 можна онлайн з доставкою до будь-якого населеного пункту України. Наша компанія має власну лабораторію, де ми готові провести аналіз наданої вами води, щоб встановити основні її недоліки та правильно підібрати обладнання. Також наша компанія пропонує послуги професійного монтажу та сервісного обслуговування.

 

Автор: Сергій Трофімов
Дата: 06.07.2021 р.
Потрібна допомога у виборі фільтру для води?
Ви можете замовити