Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Дивовижні властивості води

ВОДА: ЇЇ ЗВИЧАЙНІ ТА НЕЗВИЧАЙНІ ВЛАСТИВОСТІ

Вчені всього світу давно визнали: вода – найунікальніша речовина на планеті. Сьогодні дослідники вже відкрили безліч її таємниць, дізналися багато чого про її властивості та здібності. Але що більше фахівці дізнаються про неї, то більше переконуються в її унікальності.

Унікальні фізичні властивості води

Скільки станів буває у води? Якщо ви відповіли, що три – рідке, газоподібне та тверде, то помилилися. І це одна з найпоширеніших помилок про цю субстанцію. Насправді їх, як мінімум, 10. Крім газоподібного, вченим відомо про 5 різних рідких станів H2O і ще 4 варіації твердої води.

Думка, що після замерзання в умовах продовження зниження температури, вода так і залишиться льодом, також помилкова. Температура замерзання H2O може коливатися залежно від свого хімічного складу.

  • Чим менше у воді домішок, тим довше вона не приймає твердий стан, але при температурі -38°, вона миттєво замерзне навіть чистою і дуже охолодженою.
  • Якщо показники термометра знизяться до -120°, крига перетвориться на тягучу, як патока, субстанцію. Якщо знизити температуру ще на 15 градусів, вода набуде форми так званої склоподібної води та втратить свою кристалічну структуру.

Ще один цікавий факт, який хоч і був відкритий ще 1963 року, але для багатьох досі невідомий. Стосується він швидкості замерзання води. Багато хто, слідуючи логіці, вважають, що вода, будучи охолодженою, замерзає швидше, ніж гаряча, тому що гарячої необхідно спочатку охолонути, а потім вона зможе прийняти тверду форму. Але це лише міф. Насправді тепла вода швидше перетвориться на кригу, ніж охолоджену.

Однак це ще не всі дивовижні властивості води. В останні десятиліття вчені все частіше говорять про «живу» і «мертву» воду. Те, що раніше вважалося фантастикою чи казкою, нашого часу отримало наукове пояснення. Виявилося, що вода має пам'ять – здатна вбирати енергетику ззовні. "Мертвою" називають H2O, позбавлену будь-якої інформації. Її можна отримати в процесі заморожування та наступного розморожування. На думку деяких дослідників, такою водою корисно промивати рани та забиття, оскільки вона має властивості м'якого антисептика. Потім пошкоджене місце необхідно обробити живою водою, тобто зарядженою позитивною енергетикою.

Передбачається, що щоденне вживання «живої» води навіть у невеликих кількостях є найкращою профілактикою від усіх хвороб.

ЯК У ДОМАШНІХ УМОВАХ ОТРИМАТИ УНІКАЛЬНУ ВОДУ?

Унікальні властивості води виявляються і з прикладу людського організму. Тіло дорослої людини приблизно на третину складається з води, а в організмі новонародженого її кількість може досягати навіть 97%. Людина може прожити без їжі близько місяця, проте достатньо лише на 5 днів відмовитися від води, і в її організмі починаються незворотні процеси, що ведуть до смерті. Зневоднення організму всього на 10% знижує активність головного мозку і робить людину знесиленою. Дефіцит води в організмі – найшвидший шлях до старіння та розвитку багатьох хвороб. Щоб продовжити молодість і якнайдовше підтримувати здоров'я, необхідно щодня випивати приблизно 8-10 склянок чистої води. Важливо, щоб це була чиста вода – без мікрочастинок бруду, хлору та інших домішок, які зазвичай містяться в центральному водопроводі.

З якісним очищенням води допоможе обладнання для очищення води, яке можна купити в інтернет-магазині AKVO. Вода очищена за допомогою високоефективного фільтра стає кришталево чистою. Сучасній людині, щоб отримати чисту воду з дивовижними властивостями, необхідно лише купити фільтр, а щоб зробити правильний вибір рекомендуємо звернутися до наших менеджерів за консультацією.

Автор: Сергій Трофімов
Дата: 12.06.2023 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити