Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Термальная вода - це

ТЕРМАЛЬНІ ДЖЕРЕЛА — БЕЗЦІННИЙ ДАР ПРИРОДИ

Вода, що має високий вміст природних мінеральних солей, яка надходить з природних джерел, називається термальною. Зазвичай вона надходить гарячою, її температура може перевищувати + 40 °С. Вона вважається чистішою порівняно з артезіанськими і мінеральними водами, тому що її джерела розташовуються значно глибше. Вважається, що чим глибше знаходиться джерело, тим вище концентрація мінералів у видобутої рідини. Якщо порівнювати її склад з мінеральною водою, то в термальних водах мінералізація вище в 2-2,5 рази.

Ми вже розібралися, що таке термальна вода, тепер час дізнатися, де вона використовується. На відміну від мінеральних вод, які застосовуються всередину, рідину з термальних джерел найчастіше використовують для зовнішнього застосування. А все тому, що завдяки своєму складу, насиченому мінералами, вона легко проникає в дерму і надає на неї сприятливу дію.

ЯКОЮ БУВАЄ ТЕРМАЛЬНА ВОДА?

Наша шкіра потребує постійного зволоження для того, щоб залишатися пружною. Для цих цілей найкраще підходить термальна вода. Залежно від ступеня мінералізації, вона буває:

  • ізотонічна — мінерали і мікроелементи в ній знаходяться в такій самій концентрації, як в клітинах крові і шкірних покривах, тобто вона характеризується нейтральним рН, тому надає тонізуючу дію на суху і нормальну шкіру;
  • гіпертонічна (гідрокарбонатно-натрієва) — характеризуються підвищеним вмістом мінералів, тому найкраще підходять для комбінованої і жирної шкіри. Вона здатна знімати набряклість, заспокоювати роздратування, покращує захисні властивості шкіри, сприяє підсушуванню акне і зняттю запалення.

Крім цього, термальні води розрізняються за рівнем переважання мінералів, що містяться в них . Це можуть бути солі селену, натрію, калію, магнію та інші. Тому така рідина заспокоює шкіру, знімає роздратування, чого не можна сказати про звичайну водопровідну, якість якої залишає бажати кращого.

Для того, щоб завжди можна було користуватися високоякісною водою, яка за своїми властивостями не поступається рідині, отриманій з термальних джерел, не обов'язково їхати в певний регіон. Для цього достатньо купити відповідне обладнання для мінералізації водопровідної води в компанії AKVO, яка пропонує професійні фільтруючі системи від відомих вітчизняних та зарубіжних брендів, таких як Бар'єр, Наша вода, Ecosoft (Україна), BWT (Австрія-Німеччина), Atlas Filtri (Італія) , BRITA, Bluefilters (Германия), Organic (Польща-Україна), PWG Pallas (Бельгія), Puricom (Іспанія) та інших.

Мінералізація В ДОМАШНІХ УМОВАХ — ЦЕ РЕАЛЬНО

Для того, щоб у вашому домі завжди текла з крану кршталево чиста вода, ми пропонуємо встановити систему зворотного осмосу, оснащену мінералізатором. Цей пристрій має компактні розміри, проте значно покращує якість і мінералізує рідину, що проходить потоком. Після відповідної очистки, фільтрації і мінералізації її можна не тільки пити, але і використовувати в косметичних цілях.

Мінералізація — це 6-й ступінь очищення рідини, яку виконують зворотноосмотичні системи, стаціонарно встановлені під мийкою в кухні. У каталозі інтернет-магазину akvo.com.ua представлений широкий асортимент мінералізаторів українського бренду Ecosoft, які відмінно справляються з поставленим завданням. Постійним попитом користуються такі моделі Ecosoft, як Absolute MO 650 MEGO, MO RO 6-75M, Standard, RObust PRO Espresso, RObust PRO Latte і інші.

Компанія AKVO — це не тільки магазин, де можна купити якісні насосні установки. Наші співробітники пропонують послуги з встановлення та сервісного обслуговування придбаного пристрою.

З мінералізаторами від компанії AKVO ви і ваші домочадці в будь-який час зможете насолоджуватися чистим мінералізованою водою.

Автор: Олександр Трофімов
Дата: 14.07.2022 р.
Ви можете замовити