Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Корисні властивості побутового озонатора

Скільки разів вам доводилося думати, що після прийняття ванни чи душу непогано було б купуватись у чистій воді? Скільки заяв чи вибачень від місцевих водоканалів вам доводилося читати про поганий запах проточної води через цвітіння у місцях забору та незадовільний стан міської системи загалом? Скільки новин про повну непридатність води до будь-якого використання ви чули та читали? Звичайно ж, варто моніторити роботу місцевої влади, комунальних служб і робити свій внесок у чистоту, але як часто це нагадує боротьбу з вітряками!

Паралельно з цим можна вдома покращувати якість води. Якщо питну воду можна пропускати через різноманітні фільтри, воду для купання у ваннах, джакузі або невеликих басейнах, вдома або в SPA піддають озонуванню. Що це таке та як діє?

Фізичні, хімічні та технологічні особливості

Озон у нас асоціюється зі свіжим, приємним запахом повітрям після грози. Насправді відбувається хімічна реакція: на кисень діє потужний електричний заряд і утворюється алотропна модифікація кисню, або озон. Ця речовина окислює та знезаражує, діючи на грампозитивні та грамнегативні бактерії, які є причиною низки інфекційних низхідних та висхідних інфекцій людини від контакту із зараженою водою. Також він діє як потужний фунгіцид, вбиває віруси, як гідро-, так і ліпофільні частини, якими вони кріпляться до клітин. Крім цього, він дезодорує воду та повітря, тобто нейтралізує запахи. Через розуміння дії цієї речовини ми можемо зрозуміти корисні властивості побутового озонатора води в біологічній площині.

А як щодо практичної? Сучасні озонатори мають ряд переваг у порівнянні зі звичним для всіх хлоруванням:

  • Чинить швидше;
  • Втричі перевищує ефективність хлору у бактерицидній дії;
  • Сприяє зв'язуванню та групуванню забруднюючих речовин, щоб потім їх легше було сорбувати фільтром;
  • Нейтралізує не тільки найпростіші організми, але також хлор-і нітросодержащіе хімікати, що потрапили у воду;
  • Видаляє неприємний запах і сам, на відміну хлорки, його викликає;
  • Швидко розпадається до кисню, не виробляючи шкідливих хімічних продуктів.

Якщо говорити про озонатор VIQUA, він виготовлений в Канаді, його можна купити в інтернет-магазині AKVO, він простий і зручний в експлуатації, а користь від застосування відчується відразу.

Жодних перешкод на шляху до чистої води

У кожному озонаторі є змінна лампа, яку, як і генератор, можна придбати окремо на сайті і легко самостійно замінити, послабивши гайки на двох кінцях. Вона поміщена в герметичну камеру, нержавіюча сталь якої захищає всі елементи від окислення, що викликає озон. Якщо з приладом щось не так, ви дізнаєтеся про це за звуковим та світловим сигналом.

З AKVO ви завжди можете отримати довговічну, ефективну техніку для очищення води з гарантією від виробника та за демократичною ціною. Окрім цього, у нас періодично діють акції, з якими можна суттєво заощадити, не йдучи на компроміс у намірі придбати конкретну модель озонатора. Магазин не тільки надає докладну консультацію для підбору за певними умовами, але й забезпечує сервісне обслуговування. Інтернет-магазин AKVO доставляє замовлення по всій Україні.

Автор: Олександр Трофімов
Дата: 04.01.2021 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити