Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Очищення води зі свердловини

Ви купили будинок? Насамперед зробили ремонт? Потім купили побутову техніку та обладнання для кухні та душовою? І тільки потім звернули увагу на те, що ваша душова кімната, умивальник і «водне» обладнання різко змінили свій колір і дуже швидко втратили товарний вигляд! На жаль, але ми тільки потім розуміємо - без чистої води життя не буде зручною і комфортною.

Що б не потрапити в таку ситуацію і не вирішувати питання очищення води зі свердловини на дачі, в котеджі або приватному будинку в поспіху, ми написали в допомогу вам цю статтю.

Як вибрати систему очищення води зі свердловини

Ви купили будинок? Пропонуємо нижче короткі рекомендації.

Визначте, якої якості вода у вашій свердловині (колодязі). Можна зробити аналіз води (від 200 до 1180 гривень залежно від кількості показників), але краще зателефонуйте до нас і замовте виїзд фахівця, який:

  • зробить аналіз води на місці (мінімум 12 показників)
  • визначить проблеми з якістю води
  • запропонує безліч варіантів вирішення цих проблем - на будь-який бюджет
  • підкаже, що у вашому випадку буде найбільш доцільним рішенням
  • підкаже, де можна встановити обладнання

В разі замовлення системи очищення води зі свердловин - всі кошти будуть повернуті! Так само варто відзначити, що перед встановленням обладнання поважають себе фахівці з очищення води зі свердловини на дачі, в будинку або для квартир в будь-якому випадку проведуть свій аналіз води.

Вибір фільтра для очищення води зі свердловини

Можна самостійно спробувати підібрати обладнання, але ми рекомендуємо звернутися до фахівців з водоочищення.

Існує безліч факторів, що впливають на правильний підбір фільтра для очищення води зі свердловини. Наприклад: якщо перевищення по залізу в 5 і більше разів - потрібно розглядати застосування аераційної колони. Якщо у воді присутня сірководень - окремо обезжелезіватель води працювати не буде. Як видалити сірководень без застосування реагентів? А як зробити так, щоб після пом'якшення води (видалення солей жорсткості) залишити у воді корисне кількість солей кальцію і магнію, а не видалити їх під «0»? Чи достатньо для очищення води зі свердловини тільки обезжелезівателя води ? Або просто поставити пом'якшувач води ? А може купити комплексний фільтр «проти всього»? Або достатньо придбати фільтр зворотного осмосу або простий фільтр під мийку ? І скільки все це буде коштувати? І це тільки деякі питання.

Дуже часто покупці фільтру для води зі свердловини думають, що в їх воді надлишок заліза, а по-факту присутні відкладення солей жорсткості.

Можна написати безліч статей на теми:

  • очищення води від заліза
  • пом'якшення води
  • видалення сірководню
  • очищення води в котеджі зі свердловини

Але, краще рішення - це звернення до фахівців нашого магазину фільтрів і обладнання з водоочищення! Ми зможемо в повній мірі розкрити вам всі варіанти вирішення проблеми чистої води і купити фільтр для свердловини, оптимально підходить під ваші умови.

Телефонуйте до нас в будь-який день тижня і домовтеся про зустріч!

Автор: Ірина Кузьменко
Дата: 10.10.2021 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити