Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Магнітна вода та її користь

Чудодійна сила магнітів відома людству з давніх часів. Взяти хоча б велику Клеопатру, яка носила на зап'ясті браслет із магнітиків, щоб зберегти красу та довголіття. Вченими доведено, що тіла, які мають магнітне поле, мають здатність змінювати структуру води, перетворюючи речовини, що знаходяться в ній, і наділяючи воду цілющими властивостями.

У чому користь магнітної води?

Головна користь намагніченої води полягає в тому, що він має здатність підвищувати проникність клітин, посилювати процес відновлення клітин, стимулювати обмін речовин, очищати судини, запускати процеси омолодження організму. У такій воді в рази менше азоту, властивого застійним ресурсам, що мінімізує ймовірність присутності та розмноження мікроорганізмів. До того ж, у процесі омагнічування вода втрачає жорсткість, яка є практично у всіх куточках нашої країни.

Регулярне вживання магнітної води призводить до оздоровлення організму загалом:

  • уповільнюються процеси старіння;
  • знижується рівень холестерину;
  • нормалізується вага та артеріальний тиск;
  • організм починає одержувати більше корисних поживних речовин у результаті збільшення показника розчинності мінералів;
  • запускаються процеси виведення з організму шлаків, токсинів;
  • зміцнюється імунна система;
  • активізуються волосяні цибулини, що заснули, зупиняється процес випадання волосся.

Магнітне поле дозволяє наситити воду киснем. У разі потрапляння в організм рідина починає віддавати свою енергію, за рахунок чого відбувається активація різних реакцій, які сприяють поліпшенню самопочуття.

Крім користі омагніченої питної води для організму, варто також відзначити її позитивний вплив на стан побутових приладів. Так, установка в домашніх умовах перетворювачів з магнітами допоможе значно продовжити термін служби електроприладів, таких як пральна, посудомийна машина, електрочайник, бойлер, система опалення з радіаторами та ін. чому вони не відкладаються на ТЕНах та інших поверхнях у вигляді нальоту.

Як отримати магнітну воду в домашніх умовах?

У природі омагнічування водних ресурсів відбувається природно під час їх щільного контакту із земними породами. Помічено, що в деяких китайських провінціях, де розташовуються природні джерела магнітної води, населення набагато здоровіше, а тривалість життя до 100-річного віку не дивує. У домашніх умовах також можна отримати омагнічену воду, вибравши один із кількох способів:

  • за допомогою магнітів - магнітики потрібно прикріпити по різні боки лійки та пропустити через неї воду;
  • магнітна підставка — наповнений посуд потрібно поставити на підставку, а рідину ретельно перешкодити ложкою, щоб забезпечити рух молекул;
  • магнітні палички - сталеві або пластикові вироби із вбудованими магнітами. Паличку поміщають на годину склянку з рідиною, періодично її помішуючи.

Ще один надійний спосіб отримати омагнічену воду — використовувати магнітний фільтр. Перетворювач встановлюють безпосередньо у водопровідну трубу та отримують вже очищений, обмагнічений питний ресурс прямо з крана. Це найбільш сучасний та раціональний спосіб, а купити перетворювач можна в режимі онлайн в інтернет-магазині AKVO. Також у нас ви можете підібрати додаткове водоочисне обладнання відомих брендів (проточні фільтри, систему зворотного осмосу та ін.), за допомогою якого легко забезпечте себе та близьких бездоганно чистою та корисною питною водою.

Автор: Олександр Трофімов
Дата: 16.06.2022 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити