Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Як розібрати кран Atoll

Як розібрати кран Atoll?

В Україні багато хто користується водоочисними системами і пристроями (глечиками, проточними фільтрами під мийку, насадками на крани, системами зворотного осмосу). І це не дивно. Те, що тече з-під водопровідного крана, важко назвати цілющою рідиною. Занадто багато всього «непотрібного» містить рідина, що поставляється водопроводом.

Будь-який водоочисний пристрій передбачає наявність спеціального краника, з якого випливає очищена питна Н2О. На ринку представлені вироби різних виробників, дизайнерських рішень, матеріалів виготовлення. Одними з найбільш затребуваних серед споживачів є вироби спільного російсько-американського виробництва Atoll. Краники Атолл встановлюються на мийці, кухонній стільниці або кріпляться на стіну над раковиною.

З плином часу може знадобитися розкрити, розібрати кран Atoll, щоб усунути будь-яку несправність: протікання, засмічення, нестійке положення виливу (гусака), занадто гучну подачу води, інші. Як же повинен розбиратися краник Атолл?

Послідовність розбирання крана Atoll

Брендові краники мають просту конструкцію, тому ремонтуються самостійно. Трапляється це рідко, тільки у випадках неправильної установки, несвоєчасної заміни картриджів (засмічення), зносу гумових прокладок (бовтається виливши), ослаблення гайки (протікання). Якщо все ж виникла необхідність в ремонті, відновленні нормальної роботи водоочисної системи, розбирання крана передбачає такий порядок дій:

  • перекриття подачі в фільтр води;
  • зливання залишків рідини;
  • зняття декоративної заглушки з вентиля;
  • відкручування гвинта, який утримує кран-буксу;
  • зняття вентиля перекриття;
  • відкручування крана;
  • повне розбирання крана, витяг з нього всіх складових елементів, деталей, їх очищення від вапняного нальоту, жиру, іншого бруду, промивання в проточній воді, просушування;
  • зняття і заміна зношених (потрісканих, покришаних або, що залишають сліди на пальцях) гумок, прокладок точно відповідними за розмірами і товщині виробами;
  • змазування кранової голівки;
  • зворотна зборка букси, його установка на колишнє місце (в мийку, на стіну, на стільницю), перевірка працездатності та герметичності.

Як бачите, нічого складного в ремонті крана Атолл немає. Рекомендуємо встановити на краник датчик ресурсу, щоб знати, коли замінювати фільтруючі елементи (картриджі, мембрани, засипки).

Компанія AKVO: все, що потрібно для ефективної водоочищення

У нашому інтернет-магазині представлений широкий вибір різноманітних водоочисних пристроїв і систем. Вся продукція від іменитих виробників супроводжується сертифікатами і гарантіями якості. У нашому каталозі кожен виріб представлено кольоровими фотографіями, докладним описом, технічними характеристиками. Наші кваліфіковані співробітники завжди допоможуть вам з оптимальним вибором важливих для здоров'я очищувачів, встановлять їх, протестують, візьмуть на технічний супровід. Ми працюємо по всій Україні.

Чиста, корисна смачна вода від AKVO - запорука здоров'я, вашого і ваших рідних і близьких. Звертайтеся!

Ви можете замовити